כאבים וצריבות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים וצריבות
    דן
    27/06/2010

בסוף 2006 התגלה אצלי סרטן שלפוחית השתן. מאז מרץ 2007 עברתי 4 ניתוחים מהם שניים לכריתת וצריבת גידולים ממאירים. במהלך קרוב ל- 3 השנים האחרונות אני מטופל מדי תקופה באמצעות סדרות של שטיפות . עד לפני קרוב לשנה טופלתי ב-BCG ובשנה האחרונה במיטומיצין C לאחר שחוויתי תופעות לוואי של צריבות קשות מטיפולי ה- BCG. אלא שגם בעקבות טיפולי מיטומיצין C אני חווה כאבים וצריבות קשות אפילו לא רק במתן שתן אלא בכל סוג של תנועה גופנית. הטיפול האחרון שעברתי (שטיפה במיטמיצין C) היה לפני חודש ומאז אני חווה כאבים עזים וצריבות קשות בקצה הפין גם בהליכה סתם, לעתים גם במצב ישיבה ועל אחת כמה וכמה בהטלת שתן - ממש "מטפס על הקירות". תוצאת בדיקת תרבית שתן היתה שלילית. תרופות לשיכוך כאבים כמו אופטלגין או סדורל לא משפיעות כלל. אני מתענה עינוי ממושך. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים וצריבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבות בעקבות טיפולים

פרופ' חיים מצקין
    28/06/2010

ראשית מדובר בתופעות לוואי ידועות ומוכרות. יש חולים הסובלים סבל ניכר ועל הרופא המטפל לשקול יחד עימך התועלת היחסית לעומת הסבל.
    טיפולים בתרופות שונות יוכל לתת לך הרופא לעיתים מדובר בהתכווצויות ויש תרופות הניתונות לשלפוחית רגיזה העשויים להועיל. שאל את הרופאים המטפלים בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו