מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופה מצילת חיים?יעל15/07/2010
האם מישהו שמע על התרופה של ד"ר מיכאל קוטושוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה מצילת חיים? - תגובה
ד``ר אליהו גז23/10/2011שלום\
אני ממליץ להציג את הבעיה הרפואית ולא להתמקד באדם ספציפי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה מצילת חיים? - תגובה - תגובה
ד``ר אליהו גז02/02/2013האם את אתה יכולים לפרט את השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה מצילת חיים? - תגובה
ד``ר אליהו גז07/02/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוטושוב הוא שרלטן
מירה30/07/2010ערכתי מחקר מקיף על ד"ר קוטושוב, בעיקר באתרים ברוסית, מאחר ואין כמעט מידע מועיל בעברית/אנגלית. להלן מסקנותי:
1. האיש הוא שרלטן ושקרן.
2. תוכן האתר שלו נבדק ע"י אונקולוגים ונמצא מלא ב"הזיות", כהגדרתם.
3. "סיפורי חולים שנבראו" מלאים ב"טיפולים" קונבנציונאליים שאינם קיימים, במינונים שלא קיימים, מה שאומר שתגובות החולים זוייפו, כנראה על ידי קוטושב עצמו.
4. מבדיקה שערכו אנשים עולה שהוא לא היה חבר סגל / חוקר באף אחד מהמוסדות הרפואיים המצוינים באתר שלו. אני בדקתי את הטענה שלו שקוטושוב הרצה ב"כנס החברה הישראלית לחקר הסרטן". מיותר לציין ששמו לא מוםיע בין המרצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין.. פעם את מירה ופעם את אלכס
סוניה09/10/2011והתוכן אותו תוכן... חבל..
עם קצת יצירתיות אולי הייתי מאמינה למה שכתבת.. אבל עכשיו אני בטוחה שרק רוצים להכפיש את שמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אחד הרופאים יענה?
דלית18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה12
מאיה04/12/2012איך הדקת את החולים? קראתי גם תגובות בעדו , אנשים שנתרפאו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוטושוב הוא שרלטן - תגובה
ד``ר אליהו גז05/12/2012אני לא חושב שהאתר נועד לענות על סוגיה זו
דר אליהו גז
מומחה לאונקולוגיה קלינית וקרינתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)