פעם השלישית למה לא עוגים לי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פעם השלישית למה לא עוגים לי
    דני
    21/07/2010

שלום.
    מספר רופאים כמו פרופסור בן עמי סלע, ד"ר קוור ועוד כתבו שגיידולים פילריים בעלי דרגת ממאמירות נמוכה למרות החזרתם אחרי קריתתם אינם מהווים כלל סכנה לחיים. אז מדוע
    קורתים אותם שוב וגם נותנים לפעמים טיפול תוך שלפוחית. למה פשוט לא לתת להם לגדול
    אם אין בהם סכנה לחיים. תסבירו בקשה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה אפשר לקרוא את המאמרים הללו????

מאיר
    27/07/2010

אולי תוסיף קישור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוני

גבי
    28/07/2010

לצערי אני לא יודע להוסיף קישורים אבל תחפש באינטרנט פרופסור בן עמי סלע ותיכנס לאתר
    מעניין של ד"ר יצחק קוור ותחפש תשובות של ד"ר דימיטרי גולדין לגבי באתר אורולוגיה של
    BeOK שאומר שבכל זות צריך לקרות את הגידולים ומסביר מדוע. אם קצת עבודה אנ בטוח שתמצא
    את המבוקשך.
    גבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמרים?????

ד``ר אליהו גז
    29/07/2010

איזה מאמרים
    העלה סוגיה שאלה ולא מאמרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו