מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות מטרידות מאדשירה16/08/2010
פרופסור שלום,
לפי מה שאני קוראת בפורומים בנושא גידולים בשלפוחית השתן, אני רק נכנסת יותר ויותר לדכדוך, מועקה ולחץ מכיוון שאני מצליחה להבין שאין טיפולים שיכולים חד משמעית לרפא את המחלה הזו, אלא רק להאריך חיים, ואם אני מבינה נכון עד חמש שנים. האומנם???
האם זה תלוי בגידול? בגודלו? בהתפשטותו? האם יש בכלל גידולים שחולפים? אני כל הזמן קוראת שלאחר הטיפול בגידול הראשון, 70-80% יש חזרה וגם אם הם היו שפירים הם נהפכים לממאירים.
האמנם אני מבינה זאת נכון?
אנא, ציין האם י שאפשרות לריפוי מוחלט ובמה זה תלוי?
האם יש מתמחים בחו"ל בנושא זה שהם יותר בקיאים מהרופאים בארץ?
תודה על תשובותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן כיס השתן
ד``ר אליהו גז16/08/2010שלום
הפרונוזה של סרטן כיס השתן נקבעת לפי שלב המחלה - בעיקר
כל עוד המחלה מקומית ניתן להשיג ריפוי ע"י האמצעים הקיימים בארץ, קרי כירורגיה, כימותרפיה ורדיותרפיה.
כשאר המחלה מפושטת קרי גרורתית הטיפול יכול להשיג הפוגה. והדבר דומה ביותר לגידולים אחרים כמו סרטן הריאה והשד
הטיפולים בארץ בנושא זה זהים לאלו שבחו"ל.
להזכיר שלצערינו - גם בעשור הנוכחי לא נמצא פתרון ריפויי למחלת הסרטן, כאשר מאובחנת בשלב גרורתי.
(גידולים ספורים כמו סרטן האשך כן ניתן לריפוי גם כאשר המחלה אובחנה בשלב מפושט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)