בדיקה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    עדי
    02/11/2010

אני סובלת כשבעה חודשים מתכיפות ודחיפות קשה במתן שתן
    אין לי צריבה וכאב בזמן מתן השתן,בדיקות שתן תקינות,us לפני חצי שנה גם היה תקין.
    בבדיקת אורודינמיקה לפני חמשה חודשיםהיה לי לחץ וכאב בזמן מלוי השלפוחית כשרק התמלא ל118 סמ"ק כשהקבולת המקסימלית שלי היתה 320 סמ"ק.
    בבדיקה נרשם קבולת נמוכה,שלפוחית יציבה,הענות ירודה,דחיפות סנסורית ושארית גדולה,שאח"כ נבדקה והיתה סבירה.
    הרופא טוען שזה ic וצריך ציסטוסקופיה בהרדמה מלאה עם ניפוח השלפוחית.
    אתמול עשיתי שוב us כשהשלפוחית היתה לא ממש מלאה (70 סמ"ק)ונרשם שהקבולת רגילה,דפנות סדירים ,ללא לחץ חיצוני אך יש זנבית קטנה מרכזית בבסיס השלפוחית וזה יכול להתאים לצניחת שלפוחית.
    אבחון זה מדאיג אותי מאוד ,מה זה אומר זנבית האם יכול להצביע על גידול כלשהוא.
    נבדקתי על ידי אורגניקולוג והוא טען שאין צניחת שלפוחית.
    שכחתי לציין אני בת 51,בריאה,בדיקות דם תקינות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה - תגובה

פרופ' חיים מצקין
    03/11/2010

זנבית אין פירושו בשום פנים ואופן גידול אלא שינוי במבנה השלפוחית . זה כמובן לא פותר את בעייתך, אבל דווקא מגידול אין ממה לחשוש גם ההדמיה וגם ציסטוקופיה לא תומכת בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה-עוד שאלה

עדי
    03/11/2010

תודה על תגובתך,נרגעתי מעט.
    אך אשמח אם תוכל להסביר לי ממה יכול לנבוע שנוי במבנה השלפוחית,עשיתי בדיקת us לפני חצי שנה לפני בדיקת האורודינמיקה והיה תקין אז מה גרם לכך?האם בדיקת האורודינמיקה יכלה לגרום לשנוי במבנה והאם יתכן שמכך התכיפות והדחיפות ולעיתים כאב ולחץ בנרתיק.??
    אלו בדיקות כדאי לדרוש מהרופא לבצע,ציסטוסקופיה לא עשיתי עדיין.

תודה רבה
    שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה-עוד שאלה - תגובה

פרופ' חיים מצקין
    03/11/2010

בדיקה אורודינמית לא תגרום לשינויים במבנה.
    לגבי ציסטוקופיה, הרי עברת אחת בזמנו. לגבי נוספת הרופא המטפל יחליט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו