מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקהעדי02/11/2010
אני סובלת כשבעה חודשים מתכיפות ודחיפות קשה במתן שתן
אין לי צריבה וכאב בזמן מתן השתן,בדיקות שתן תקינות,us לפני חצי שנה גם היה תקין.
בבדיקת אורודינמיקה לפני חמשה חודשיםהיה לי לחץ וכאב בזמן מלוי השלפוחית כשרק התמלא ל118 סמ"ק כשהקבולת המקסימלית שלי היתה 320 סמ"ק.
בבדיקה נרשם קבולת נמוכה,שלפוחית יציבה,הענות ירודה,דחיפות סנסורית ושארית גדולה,שאח"כ נבדקה והיתה סבירה.
הרופא טוען שזה ic וצריך ציסטוסקופיה בהרדמה מלאה עם ניפוח השלפוחית.
אתמול עשיתי שוב us כשהשלפוחית היתה לא ממש מלאה (70 סמ"ק)ונרשם שהקבולת רגילה,דפנות סדירים ,ללא לחץ חיצוני אך יש זנבית קטנה מרכזית בבסיס השלפוחית וזה יכול להתאים לצניחת שלפוחית.
אבחון זה מדאיג אותי מאוד ,מה זה אומר זנבית האם יכול להצביע על גידול כלשהוא.
נבדקתי על ידי אורגניקולוג והוא טען שאין צניחת שלפוחית.
שכחתי לציין אני בת 51,בריאה,בדיקות דם תקינות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ' חיים מצקין03/11/2010זנבית אין פירושו בשום פנים ואופן גידול אלא שינוי במבנה השלפוחית . זה כמובן לא פותר את בעייתך, אבל דווקא מגידול אין ממה לחשוש גם ההדמיה וגם ציסטוקופיה לא תומכת בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה-עוד שאלה
עדי03/11/2010תודה על תגובתך,נרגעתי מעט.
אך אשמח אם תוכל להסביר לי ממה יכול לנבוע שנוי במבנה השלפוחית,עשיתי בדיקת us לפני חצי שנה לפני בדיקת האורודינמיקה והיה תקין אז מה גרם לכך?האם בדיקת האורודינמיקה יכלה לגרום לשנוי במבנה והאם יתכן שמכך התכיפות והדחיפות ולעיתים כאב ולחץ בנרתיק.??
אלו בדיקות כדאי לדרוש מהרופא לבצע,ציסטוסקופיה לא עשיתי עדיין.
תודה רבה
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה-עוד שאלה - תגובה
פרופ' חיים מצקין03/11/2010בדיקה אורודינמית לא תגרום לשינויים במבנה.
לגבי ציסטוקופיה, הרי עברת אחת בזמנו. לגבי נוספת הרופא המטפל יחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)