טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 16 וביומיים האחרונים יש לי כאבים חלשים בצד ימין בבטן התחתונה וכאשר עשיתי חיפוש ראיתי שיכול ליהיות לזה קשר לסרטן האשכים אז בדקתי את שק הביצים שלי ושמתי לב שהחוט שמתחבר לאשך הימני קצת נפוח. וזה גם קצת לא נעים מין כאב אבל לא בדיוק כאב אני לא יודע איך להסביר את זה כשאני נוגע באשך הימני...
אני ממש מתבייש לאמר את זה לאמא שלי כי היא אחות והיא בטח תרצה לבדוק את זה בעצמה ואני גם מתבייש ללכת לרופא כי אני לא מרגיש בנוח עם זה שמישהו יראה וימשש לי את הביצים ואמא שלי והרופא משפחה מכירים טוב וזה גם יוצר אי נעימות
אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר