מסגרת לקטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסגרת לקטנה
    תהל
    23/07/2011

שלום רב

ביתי בת חמישה חודשים ואני צפויה לחזור לעבוד בספטמבר הקרוב.

עד עכשיו חשבתי להשאיר את הקטנה אצל הסבתא לתקופה של חודשיים ואז לחפש מסגרת אבל פתאום נראה לי יותר נכון לא להחליף לה מסגרות כל פעם ולהכניס אותה ישר למסגרת חינוכית.
    חשוב לציין שאני מודאגת בעיקר מהנושא הבטיחות.
    אני עובדת איתה הרבה בבית והיא מאוד סקרנית ותקשורתית למרות שהיא מאוד קשורה אלי ואני מאמינה ש "הפרידה" תהייה קשה לשנינו.

אני לא יודעת איזה מסגרת לבחור.

אני גרה בעיר וקיבוצניקית לשעבר ולכן מכירה גם את המסגרת שם.

אני מתלבטת בין גן פרטי, ציבורי וגן בקיבוץ.

מה ההבדלים?
    האם שווה בגיל הזה להשקיעה בחינוך קיבוצי?

אשמח לקבל חוות דעת.

תודה מראש
    תהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסגרת לקטנה

הוספת תגובה

• מסגרת לקטנה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    24/07/2011

שלום לך אימא יקרה
    אכן לא קל לעזוב פעוטה ולחזור לעבודה, אך זהו קצב החיים המודרני ואלו הנורמות המקובלות בחברתנו. ראשית חשוב לי לציין כי עד גיל שנה עדיף קשר של אחד לאחד. כלומר אם יש באפשרותך להעסיק מטפלת שאת סומכת עליה או לגייס סבתא זה יהיה הפתרון המוצלח ביותר להתפתחות הילדה.
    אלטרנטיבה נוספת היא משפחתון/פעוטון שבו יש עד חמישה פעוטות באווירה חמה תומכת. הפתרון הבא בסדר העדיפויות הוא פעוטון שבו יש יותר תינוקות ויותר מטפלות.
    חשוב ביותר שתמצאי מסגרת שאת סומכת עליה, מסגרת המשדרת חום ואהבה. בחני את האפשרויות השונות בסביבה שלך, בקרי באחדות מהן. רק כאלו שקיבלת המלצות מאימהות שכבר התנסו במסגרת זו, וממליצים עליה בחום. אינפורמציה ניתן לקבל מאימהות של פעוטות בסביבה אותן ניתן לפגוש בעיקר בגינות הציבוריות או משכנות שיש להן פעוטות
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו