מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבחירת גןיעלי26/07/2011
שלום! קראתי מאמרים, בדקתי בפורומים, ביקרתי בגנים ועדיין מתקשה לקבל החלטה... אשמח לחוות דעת שונות:
בתי בת שנה ו 4. מגיל 5 חודשים במשפחתון שאני מאוד מרוצה ממנו, אבל בשנה הבאה תיפתח רק קבוצה של תינוקות והמטפלת המליצה לרשום אותה למסגרת גדולה יותר כי היא סקרנית וחברותית ותצא נשכרת מעוד גירויים.
נרשמנו כבר לגן פרטי ושילמנו הון כמקדמה, והשבוע הודיעו לנו שהתקבלנו למעון של ויצו. בשני המקומות "נציגות" הצוות שאיתן שוחחתי בכמה ביקורים שונים עשו רושם חיובי ביותר. אמהות בשני המקומות המליצו. בשניהם יש יחס מטפלות-ילדים די דומה (לרעת ויצו כמובן), בפרטי אוכל בשרי ובויצו חלבי (כולל כריך עם שוקולד דבר שאני פחות אוהבת). המעון של ויצו יותר קרוב אבל בזה הפרטי יש המון חוגי העשרה שנראים לי כיפיים מאוד. בויצו הרבה יותר מרווח אבל בפרטי יותר מושקע ומאובזר... וכל זה לפני שדיברנו על ההפרש העצום במחיר (לטובת ויצו כמובן).
בקיצור, אני ממש מתקשה לקבל החלטה, בדברים החשובים לי באמת (חום ואהבה) אין דרך לדעת אלא בדיעבד - אם הילדה שמחה להגיע לגן ונראית טוב כשאוספים אותה ממנו (כמו היום).
יש למישהי עצה איך להכריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת גן - תגובה
ד``ר אורה רבר27/07/2011אימא יקרה
אכן התלבטות לא פשוטה גן פרטי או ויצו. עושה רושם ששתי המסגרות טובות ומתאימות. כפי שאמרת היכן תקבל יותר חום ואהבה תוכלי לדעת רק בדיעבד. סדרי את כול יתר הקריטריונים בסדר עדיפויות וכך תוכלי לקבל הכרעה נבונה. אם למשל נושא האוכל חשוב לך יותר- שאלי את עצמך מתי הילדה תוכל לאכול בשר אם לא בשעות הצהרים? אם המחיר חשוב מאוד- שאלי את עצמך מה היא תקבל יותר בגן הפרטי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?.
בהצלחה אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)