עזרה בבחירת גן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת גן
    יעלי
    26/07/2011

שלום! קראתי מאמרים, בדקתי בפורומים, ביקרתי בגנים ועדיין מתקשה לקבל החלטה... אשמח לחוות דעת שונות:
    בתי בת שנה ו 4. מגיל 5 חודשים במשפחתון שאני מאוד מרוצה ממנו, אבל בשנה הבאה תיפתח רק קבוצה של תינוקות והמטפלת המליצה לרשום אותה למסגרת גדולה יותר כי היא סקרנית וחברותית ותצא נשכרת מעוד גירויים.
    נרשמנו כבר לגן פרטי ושילמנו הון כמקדמה, והשבוע הודיעו לנו שהתקבלנו למעון של ויצו. בשני המקומות "נציגות" הצוות שאיתן שוחחתי בכמה ביקורים שונים עשו רושם חיובי ביותר. אמהות בשני המקומות המליצו. בשניהם יש יחס מטפלות-ילדים די דומה (לרעת ויצו כמובן), בפרטי אוכל בשרי ובויצו חלבי (כולל כריך עם שוקולד דבר שאני פחות אוהבת). המעון של ויצו יותר קרוב אבל בזה הפרטי יש המון חוגי העשרה שנראים לי כיפיים מאוד. בויצו הרבה יותר מרווח אבל בפרטי יותר מושקע ומאובזר... וכל זה לפני שדיברנו על ההפרש העצום במחיר (לטובת ויצו כמובן).
    בקיצור, אני ממש מתקשה לקבל החלטה, בדברים החשובים לי באמת (חום ואהבה) אין דרך לדעת אלא בדיעבד - אם הילדה שמחה להגיע לגן ונראית טוב כשאוספים אותה ממנו (כמו היום).
    יש למישהי עצה איך להכריע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת גן

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת גן - תגובה

ד``ר אורה רבר
    27/07/2011

אימא יקרה
    אכן התלבטות לא פשוטה גן פרטי או ויצו. עושה רושם ששתי המסגרות טובות ומתאימות. כפי שאמרת היכן תקבל יותר חום ואהבה תוכלי לדעת רק בדיעבד. סדרי את כול יתר הקריטריונים בסדר עדיפויות וכך תוכלי לקבל הכרעה נבונה. אם למשל נושא האוכל חשוב לך יותר- שאלי את עצמך מתי הילדה תוכל לאכול בשר אם לא בשעות הצהרים? אם המחיר חשוב מאוד- שאלי את עצמך מה היא תקבל יותר בגן הפרטי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו