פחדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים
    סיון
    08/08/2011

ביתי בת שנה ועשרה חודשיים חכמה מאוד מדברת ,שרה ילדה מאוד אהובה בגן וביכלל אך לאחרונה החלה לומר המון את המילה "מפחדת" מכל מיני דברים שלא תמיד ברורים לי ,לדוגמא יש לנו כלב שהיא מאוד אוהבת וקשורה אליו מנשקת ומחבקת אותו וכאשר הוא נובח (בד"כ כשמישהו בדלת) היא רצה בבהלה פעורת עיניים מבט חרדתי אמיתי בוכה ומפוחדת ,היא רגילה לנביחות שלו בד"כ אך לעיתים התגובות הן כאלה,בנוסף היא לא ישנה טוב בלילה מתעוררת מ"ס פעמיים בבכי ומבקשת בקבוק לפעמיים גם פעמיים בלילה (העברנו אותה חדר לפני כחודשיים בערך).אני דואגת לה ומאוד רוצה לדעת כיצד להגיב ולהתייחס למצבים מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

• פחדים - תגובה

טובי פלד
    10/08/2011

שלום סיון
    הפחדים הם די רגילים לילדים שהם רגישים יותר והבת שלך היא כנראה כזאת.זה יעבור מעצמו ילדים לפעמים מפתחים פחדים מכל מיני רעשים..
    אני מציע להתיייחס לפחדים בצורה מתונה לדבר בצור מתונה להגיד זה בסדר לא יקרה לך שום דבר רע. להמשיך הלאה רגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סיון
    11/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו