מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד ביישןיעל09/08/2011
היי
בני בן השלוש ושמונה חודשים חסר ביטחון. עד לא מזמן היינו בטוחים שהסיבה היא היותו נמוך (מתחת לאחוזון 3) הבדל משמעותי בין ילדי הגן הוא לא הפסיק לדבר על הנושא בבית.
לאחר בדיקה מעמיקה באינטרנט הבנתי שבני ביישן (ע"פ כל המאפיינים) החלטתי לקחת אותו לפסיכולוגית ילדים דרך קופת חולים (טרם נפגשתי עימה).
איך פסיכולוגית יכולה לעזור לילד ביישן?
פסיכולוג באופן פרטי עולה המון ואין לי אפשרות אני עם 2 קטנים ואי מאוד רוצה לעזור לבני כי זה ממש פוגע בו,אני קצת חוששת ללכת דרך הקופה וזה לא יפגע בו בנושא בעתיד.
אשמח לשמוע את תגובתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד ביישן - תגובה
טובי פלד10/08/2011שלום יעל.
לפי דעתי פסיכולוג בגיל הזה לא יכול לעזור לביישנות לא יכול להזיק גם. מה שהפסיכולוג
בדרך כלל עושה זה לשחק עם הילד וזה לא תורם דבר לבעיית הבישנות.
אין לה מה לדאוג גם מהעניין הרישומי זה לא יכול להזיק בכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביישן
יעל10/08/2011תודה על התגובה.
אשמח שתאמר לי היכן אני יכולה לטפל בבעיה של הילד?
אם לא פסיכולוג אז מה כן? בני חייב עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביישן - תגובה
טובי פלד10/08/2011שלום
אני חושב שכדאי שאתם ההורים תלכו לברורו יותר מעמיק של הנושא ותקבלו הדרכה. זה כן התפקיד והיכולת של הפסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול התנהגותי יכול לעזור
רונית13/08/2011טיפול התנהגותי (aba) בקבוצות קטנות אשר עובד על מיומנויות חברתיות יכול לעזור.
רונית שני -מנתחת התנהגות
חניוך מיחוד (m.a)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול התנהגותי יכול לעזור - תגובה
טובי פלד14/08/2011אני מסכים שהוא יכול לעזור . אבל במקרהזה זה בעייה של ההורים יותר מאשר של הילדים.לדעתי זהו גיל צעיר מדי לטפל בבישנות שהיא תכונת אופי בעיקרה .ואינה מפריעה להגיע להישגים בכל התחומים בגילאים צעירים. כדאי להורי לקבל את התכונה ולא לילחץ ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)