ילד ביישן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד ביישן
    יעל
    09/08/2011

היי
    בני בן השלוש ושמונה חודשים חסר ביטחון. עד לא מזמן היינו בטוחים שהסיבה היא היותו נמוך (מתחת לאחוזון 3) הבדל משמעותי בין ילדי הגן הוא לא הפסיק לדבר על הנושא בבית.
    לאחר בדיקה מעמיקה באינטרנט הבנתי שבני ביישן (ע"פ כל המאפיינים) החלטתי לקחת אותו לפסיכולוגית ילדים דרך קופת חולים (טרם נפגשתי עימה).
    איך פסיכולוגית יכולה לעזור לילד ביישן?
    פסיכולוג באופן פרטי עולה המון ואין לי אפשרות אני עם 2 קטנים ואי מאוד רוצה לעזור לבני כי זה ממש פוגע בו,אני קצת חוששת ללכת דרך הקופה וזה לא יפגע בו בנושא בעתיד.
    אשמח לשמוע את תגובתכם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד ביישן

הוספת תגובה

• ילד ביישן - תגובה

טובי פלד
    10/08/2011

שלום יעל.
    לפי דעתי פסיכולוג בגיל הזה לא יכול לעזור לביישנות לא יכול להזיק גם. מה שהפסיכולוג
    בדרך כלל עושה זה לשחק עם הילד וזה לא תורם דבר לבעיית הבישנות.
    אין לה מה לדאוג גם מהעניין הרישומי זה לא יכול להזיק בכלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביישן

יעל
    10/08/2011

תודה על התגובה.
    אשמח שתאמר לי היכן אני יכולה לטפל בבעיה של הילד?
    אם לא פסיכולוג אז מה כן? בני חייב עזרה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביישן - תגובה

טובי פלד
    10/08/2011

שלום
    אני חושב שכדאי שאתם ההורים תלכו לברורו יותר מעמיק של הנושא ותקבלו הדרכה. זה כן התפקיד והיכולת של הפסיכולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול התנהגותי יכול לעזור

רונית
    13/08/2011

טיפול התנהגותי (aba) בקבוצות קטנות אשר עובד על מיומנויות חברתיות יכול לעזור.
    רונית שני -מנתחת התנהגות
    חניוך מיחוד (m.a)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול התנהגותי יכול לעזור - תגובה

טובי פלד
    14/08/2011

אני מסכים שהוא יכול לעזור . אבל במקרהזה זה בעייה של ההורים יותר מאשר של הילדים.לדעתי זהו גיל צעיר מדי לטפל בבישנות שהיא תכונת אופי בעיקרה .ואינה מפריעה להגיע להישגים בכל התחומים בגילאים צעירים. כדאי להורי לקבל את התכונה ולא לילחץ ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו