מוצצים, שתיית מים וצחצוח שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצצים, שתיית מים וצחצוח שיניים
    ורד
    12/08/2011

שלום

בני בן 11 חודשים ויש לי מס' שאלות לגביו:
    1) האם נכון לתת בגיל זה מוצך שמתאים לגיל 3-6 חודשים על מנת שלא יפגע בשיניים? כרגע הוא עם מוצץ כזה ומסתדר איתו מצויין. אני רוצה לחדש את המוצצים ולא בטוחה לגבי המידה.

2) הוא מסרב לשתות מים ולעומת זאת מיצים הוא אוהב. האם עלי להמשיך ולהתעקש שישתה מים (ניסיתי בצורות שונות: כוס, בקבוק, מים קרים, חמימים, אך ללא הועיל)? או לעבור למיצים ואם כן יש שתיה המומלצת יותר מהאחרות?

3) האם יש לצחצח שיניים בגיל זה? ואם כן איך עושים זאת?

בברכה,
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקשת תשובה, תודה.

ורד
    15/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד יקירה

עדי
    15/08/2011

הי ורד
    אני יכולה לענות מנסיוני: בקשר למוצצים, מה שנוח לילד זה מה שחשוב וגודל המוצץ בכלל לא קשור לשיניים (נאמר לי מראפת שיניים). בתי הבכורה בת 3 ועדיין עם מוצץ קטן 0-3 כי זה מה שנוח לה.
    בקשר למים, כמובן שעדיף לשתות רק מים. המיצים מפוצצים בסוכר מה שלא בריא גם לשיניים. חברה שלי היתה מוהלת את המיץ עם מים ובהדרגה מפחיתה מהמיץ ושמה יותר מים. אפשר גם לעבור לויטמינצ'יק (זה תרכיז ענבים) ולהמתיק טיפה את המים.
    בקשר לשיניים, תני לו מברשת קטנה שישחק איתה בפה ואת יכולה לשים אותו לידך כשאת מצחצחת, הם אוהבים לחקות אותנו וזה יבוא ממנו.
    מקוה שעזרתי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד יקירה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    16/08/2011

לורד תשובתה של עדי טובה בעיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    16/08/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_שיניים_לילדים' id=link]רפואת שיניים לילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו