את חברה שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את חברה שלי?
    חן
    14/08/2011

שלום, בתי עוד מעט בת 3. היא ילדתנו השניה שנולדה בעקבות תרומת ביצית.
    יש לנו ילד בן 7 כמעט, שנולד ללא בעיות והוא של שנינו ביולוגית.
    מזה מספר חודשים, הילדה לא מפסיקה לשאול אותי: "אמא את חברה שלי?" ושואלת את אבא שלה "אבא אתה חבר שלי?". כמו כן, הסבתות מספרות שגם אותן היא שואלת.
    שאלה זו חוזרת המון במשך היום ובכל יום.
    חשוב לי לציין כי אני אוהבת אותה כמו את בני הבכור ללא כל הבדל. אני נותנת לה, לפי עניות דעתי, את אותו היחס. אותן נשיקות, אותם חיבוקים וגם את אותן מגבלות ודרישות שדרשתי מבני שהיה בגילה. היא ילדה מאד חכמה ורגישה, מאד פגיעה וחשה בכל ניואנס קטן. אנו אובדי עיצות. למה היא כל הזמן שואלת זו? אולי היא מרגישה אחרת מאחיה?
    יכול להיות שמבלי לשים לב, אני יוצרת איזו הפליה? אני מאד מקווה שלא, כי אני אוהבת אותה בכל נשמתי ואהבה זו הולכת וגדלה מיום ליום. לא אשקר שהיו לי חששות לפני הלידה שהדברים יהיו שונים מהדרך הרגילה, אבל לא כך היה הדבר.
    אנא ענו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    את חברה שלי?

הוספת תגובה

• את חברה שלי? - תגובה

ד``ר אורה רבר
    16/08/2011

לאימא יקרה שלום
    המשיכי לאהוב את ילדך כפי שאת עושה, השאלה היא שאלה טבעית אך הפרשנות שלך שונה מכוון שאת חוששת. כאשר היא תשאל תעני: אני אימא שלך ואני אוהבת אותך מאוד
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

חן
    16/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו