תזונה לתינוק בן 11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוק בן 11 חודשים
    נחמה
    14/08/2011

יש לי ילד בן 11 חודשים. לפני כחודש הפחתתי את כמויות ההנקה משמעותית, והילד אוכל בעיקר אוכל רגיל.
    רציתי לשאול, אם אני אפסיק את ההנקה עכשיו, האם לתת במקום זה מטרנה? ומהם החסרונות של המטרנה מבחינה בריאותית.

בנוסף, האם תינוק בגיל זה אמור לישון לילה שלם בלי להתעורר? ואם הוא מתעורר האם זה סימן שהוא לא אוכל מספיק?
    יום אחד הוא קיבל לפני השינה מטרנה צמחית והוא ישן לילה שלם, אבל אני מרגישה שזה לא בריא בשבילו ושעדיף ארוחה מזינה בתוספת הנקה. האם אני צודקת?

דבר נוסף, נאמר לי כי בגילו הוא לא זקוק לעוף ודג, ויותר טוב לו לקבל חלב שקדים. האם זה נכון? (הייתי איתו פשוט אצל מישי שבודקת אלרגיות עקב כאבי בטן חזקים לאורך זמן, והיא מצאה רגישות למוצרים רבים בינהם עוף וחלב).

תודה מראש
    נחמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוק בן 11 חודשים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    16/08/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תזונת_תינוקות' id=link]תזונת תינוקות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו