אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה
    אור
    15/08/2011

ביתי בת שנה וחודשיים...אני נוהגת לתת לה שלוש ארוחות מסודרות ביום בשעות פחות או יותר קבועות בישיבה בכיסא אוכל, גם אם קצת בוכה.
    אבל -אני מניחה את האוכל על שולחנית האוכל ולא בצלחת ונותנת לה באופן עצמאי לאכול בידיים.לא מכריחה ,לא מתעקשת ,בלי אוירונים וכאלה.לא מעירה כשהאכל ניזרק מהשולחן לפעמים. כשמסיימת ומודיעה לי שסיימה מורידה אותה ומשלימה במטרנה+דייסה.
    בין הארוחות במיוחד אחר הצהריים נינושים -פרי -במבה-לחם. אני מרגישה נכון עם זה
    ניראה לי שמאבקים בחויה ראשונית של אכילה מיותרים. אך קיבלתי קצת הערות
    חמותי וחמי שאני נותנת לה לעשות מה שהיא רוצה ושהיא לא אוכלת מספיק.
    לכן אשמח לחוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה

הוספת תגובה

• אכילה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    16/08/2011

לאימא היקרה שלום
    באופן עקרוני אני מאוד אוהבת את הגישה שלך בנושא האוכל. בהתחלה קשה לביתך להסתדר עם ההאכלה העצמית, אך לאט לאט היא תצליח להכניס יותר לפה. אם הילדה עולה במשקל על פי המדדים של טיפת חלב, (על פי האחוזון בו היא נמצאת), לא הייתי מודאגת.
    יחד עם זאת לא הייתי משלימה את הארוחות במטרנה, מכוון שהילדה עלולה לא ללמוד לאכול אוכל מגוון אלא רק "לשחק" באוכל, ואחר כך לקבל את האוכל אליו היא רגילה.
    אז מה עושים: החליטי מראש איזו ארוחה- אחת או שתיים ביום את נותנת מראש מטרנה/דייסה- בוקר או ערב או גם וגם- עדיף בכוס/קערה ולא בבקבוק- עזרי לה רק במידת הצורך.
    בשאר הארוחות אל תשלימי במטרנה/דייסה.
    המשיכי בדרכך להקניית הרגלי תזונה בריאים ונכונים.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו