שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    עדי
    17/08/2011

ביתי בת שנה ושלושה חודשיים היא ממש עקשנית וכל מה שהיא רואה היא רוה לקבל ואם לא מקבלת ממש בוכה זאת ילדתי ה1אני ממש לא רוה שההתנהגות הזאת תמשיך שתגדל ורוצה לעצור את המצבים האלה עכשיו .
    באיזה גיל מתחילים בחינוך יש לי הרבה סבלנות להסביר לה מה מותר ומה אסור יש ליין שהיא לא במסגרת ורוב היום אני נותנת לה לחקור את הסביבה ולא להגיד אסור לכל דבר
    איך מחנכים ומאיזה גיל כדי שהיא תבין ולא תהיה נגד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר אורה רבר
    18/08/2011

לליהי היקרה
    הבת שלך בגיל המתאים להצבת גבולות. יחד עם זאת חשוב לדעת כי גבולות מציבים מתוך אהבה- הצבת הגבולות היא "הקומה השנייה", שניתן לבנותה רק לאחר שניבנו יחסי אהבה, קבלה ואמפטיה בין הילד להוריו. החליטי מראש מה את מתכוונת לאפשר/לתת ותני רק זאת. אל תשני את דעתך בעקבות הבכי. על מנת שהילדה לא תלמד כי באמצעות הבכי תתמלאנה כול דרישותיה. פרוט נוסף ניתן למצוא באתר שלי במאמר העוסק בגבולות. כתובת האתר מופיעה בחתימה על המכתב
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו