בעיות שינה עם הילדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה עם הילדה
    לינוי
    27/08/2011

שלום
    שמי לינוי יש לי ילדה בת שנה ו 9 חודש בשם רז ויש לי עוד ילדה בת 9 חודשים בשם טוהר הבעיה שלי היא הבת הגדולה רז מיום שהיא נולדה הרגלתי אותה להרגלי שינה קבועים ב 7 ארוחת ערב שמונה מקלחת אני מקיראה לה סיפור ומניחה אותה במיטה בשמונה וחצי כך זה תמיד היה לא היו בעיות הילדה ב שמונה וחצי תמיד היתה במיטה לא שינינו את זה אף פעם כנל גם התינוקת (טוהר) בשבוע האחרון הילדה הגדולה רז לא מוכנה לישון במיטה היא צורחת צרחות היסטריות שאני מניחה אותה במיטה היא נאחזת בי חזק עם אני מניחה אותה עם כרית בסלון היא גם צורחת היא רוצה לישון רק על ידים או שלי או של בעלי אבל ברגע שהיא נירדמת אני מניחה אותה במיטה לא עובר 10 שניות היא ישר מתעוררת וצורחת צרחות היסטריות מרוב שהיא בוכה היא מקיאה היא ממש מתפסת מהמיטה ונופלת כל הזמן וזה לא מעניין אותה היא רצה ישר אלי וניתפסת בי חזק מאוד ולא מוכנה לשחרר ניסיתי לצאת מהחדר אבל הילדה צרחה שעתיים הקיאה את הנשמה ונפלה מהמיטה (המיטה זה מיטת תינוק לול) ברגע שהרמתי אותה היא ישר נירדמה אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מיואשת וקשה לי לראות שהילדה שלי כך זה פעם ראשונה אף פעם זה לא קרא מה לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה עם הילדה

הוספת תגובה

• בעיות שינה עם הילדה - תגובה

טובי פלד
    28/08/2011

שלום לינוי
    לילדה שלך יש כנראה התקף חרדה.הסיבה לכך היא לא רורה כרגע אבל נראה שזה התפתחות טבעית אצלה ולא כתוצאה מאיזה גירוי מאיים חיצוני.
    אפשר לטפל בזה בשני דרכים.
    אחת לא לוותר לה ולהמשיך בשיגרה הקודמת לא משנה כמה תבכה.
    השניהה היא להרדים אותה בדרך שהיא רוצה לתקופה קצרה ואז להחזיר אותה לשיגרה הקודמת.
    בשתי הדרכים לא יגרם לה נזק . הדרך השנייה תהייה יותר קלה לה מבחינה רגשית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו