התקפות זעם- גיל שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפות זעם- גיל שנתיים
    שרון
    30/08/2011

שלום,
    הבת שלי בת שנתיים. אנו חווים איתה את שלב ה"לא לא" ומתמודדים עם כל ה"שגעונות" של הגיל הזה. הבעיה שלי היא איך להתמודד עם התפרצויות הזעם שלה. בד"כ הן נובעות מעייפות יתר (אנחנו כמעט ולא מצליחים לגרום לה לישון בצהרים, למרות שהיא עדיין זקוקה לזה ולא מצליחה להחזיק מעמד יום שלם). במצב כזה של עייפות, היא לא מוכנה לישון ואז עקב כל דבר (גם המטומטם ביותר כמו לשתות מכוס או להחזיק ביד סינר) היא מתחילה לצרוח. הצרחות מלוות במשיכת שערות (שלה), בצווחות
    ובבעיטות. כל נסיון להוריד אותה מהעץ עולה בתוהו, לפעמים היא מצליחה להרגע על הידיים שלי ואז נרדמת.גם אז צריך ממש להתפלל כדי להצליח להעביר אותה למיטה. ניסינו להסביר לה ששנת הצהרים חשובה , ניסוינו לשמש לה דוגמא ולישון לידה, אבל כלום לא עוזר....ההתפרצויות נמשכות ונמשכות ולדעתי רק מחמירות.
    יצויין שבגן היא הייתה הולכת לישון בצהרים בלי שום בעיה, כמו כן לפני 5 חודשים נולדה לי בת נוספת. נראה שהיא מקבלת את אחותה באהבה רבה אבל אולי יש דברים מתחת לפני השטח...
    מה עושים? איךלהתמודד עם ההתפרצויות?
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפות זעם- גיל שנתיים

הוספת תגובה

• התקפות זעם- גיל שנתיים - תגובה

טובי פלד
    31/08/2011

שלום שרון
    הבת שלך קולטת שאתם חלשים וותרנים ולכן אינה הולכת לישון בצהריים,ולאחר מכן היא מאבדת שליטה. עובדה שבגן היא הולכת לישון בלי בעיות.
    אל תוותרו לה על שנת צהריים . עמדו על כך מספר פעמים והיא תקבל זאת ותירדם.
    במקרה שזה לא עובד.
    יש שתי אפשרויות אחת לתת לה לצרוח עד שתרגע ולא להיתייחס אליה, אבל גם לא להעניש ולא לצעוק עליה.
    הדרך השניה היא לחבק אותה לומר משהו חוזר על עצמו ,זה טוב לישון בצהריים.
    או כשתתעוררי נשחק ביחד.
    בכל מקרה התנהגות זו תחלוף והיא תלמד לווסת את שנתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו