שאלת מצפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת מצפון
    נ.ל
    04/09/2011

שלום,
    אמא לבת 4 חודשים ולבת 3 וחצי.
    מרגישה שלא יוצרת קשר עם בת ה-4חודשים כמו שהייתי רוצה, כי היא אצל מטפלת בביתה (המטפלת דתיה ולא תעבוד מביתנו כל עוד בעלי בבית ויש חשש לייחוד אם יצאתי לפגישהאו משהו), וכשהיא באה מהמטפלת, אני עם הגדולהוהגדולה גוזלת המון צומי. הגדולה שלימאוד אוהבת את הקטנה, ומשחקת איתה הרבה וזה סבבה, אבל יוצא שבין הגדולה לבעלי, לא יוצא לי לשחק איתה הרבה, והיא ערה בבית עם כל בני המשפחה רק שלוש וחצי שעות, המתחלקות בין בעלי והגדולה שגם רוצים "נתח" ממנה. אז אני רק "אמא ציצי" או כשהילדה בוכה ופחות יוצא לה לחייך אלי ולצחוק איתי. אני גם, כמו כל אם, צריכה לעשות מיליון ואחד דברים-כלים, כביסה, ארוחת ערב, מקלחות וממש ממש לא תמיד יכולה לקחת אותה איתי. אז נכון, שהיא הכי נרגעת עלי, אבל לצחוק היא צוחקת לגדולה שלי, שהרבה משחקת וצוחקת אליה, ותכל'ס שתיהן ילדות ובאותו טווח גילאים פחות או יותר, המבוגרת מהן בעשורים יכולה להבין?

יוצא שמקנאה ממש בקרובים אלי ביותר-בבעלי ובבת שלי. שומרת את זה בלב כמובן, אבל שואלת איך והאם נוצר הקשר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת מצפון

הוספת תגובה

• שאלת מצפון - תגובה

טובי פלד
    06/09/2011

נ.ל שלום רב
    את עושה את הדבר הטוב לילדה שלך ולביתך ביכלל. הילדה נקשרת תמיד לגדולה ממנה, זה הכי טבעי בעולם . גם אלייך היא קשורה ותיקשר יותר בהמשך.
    המשיכי בדרכך הטובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו