חייבת לעזור לילד שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת לעזור לילד שלי
    חסוי
    05/09/2011

שלום, אני בת 28ולא מזמן התגרשתי , יש לי ילד מקסים בן 4.5 שבהתחלה היה נראה כאילו לא הבין מה קרה, אך עם הזמן אני רואה כמה הפרידה ומעבר לעיר אחרת ושינוי גן משפיעים עליו. הוא חסר בטחון, נקשר לגברים ( אבות של ילדים אחרים) בקלות, נפגע במהירות, מתייאש ובוכה המון ומכל סיבה. אינני יודעת איך להתנהג, ניסיתי כבר מספר שיטות אך אף אחד לא הצליחה. צד אחד אני ממש רוצה לחזק אותו ולהראות לו שהוא הכי טוב, אזהוא מתחיל להתפנק ומנצל את זה לרעה ואם אני קשוחה איתו ואסרטיבית נוצר מצב שאפילו אנשים מהצד אמרו לי שזה מאוד פוגע בו והוא מאבד את שאריות הבטחון העצמי שיש לו. אני רוצה שהוא ידע שהוא הכי טוב בעולם בשבלי אבל יחד עם זאת שהוא יתמודד וינסה לעשות דברים בעצמו והתמודד עם הבעיות הקטנות שלו לבד...וכרגע זה ממש לא מוצלח. תעזרו בבקשה.
    חשוב לציין שאת אבא הוא רואה כל שישי שבת, ויש להם יחסים טובים, אך אבא לא ממש משתף פעולה בחינוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת לעזור לילד שלי

הוספת תגובה

• חייבת לעזור לילד שלי - תגובה

טובי פלד
    05/09/2011

שלום רב
    יש הרבה מאד שאלות בבת אחת . לדעתי עדיףלך ללכת לייעוץ אישי. בדרך כלל בגן עירוני יש פסיכולוג איתו אפשר להייעץ.
    את נשמעת מאד מבולבלת וכדאי לך לעשות סדר בחשיבה ובהתנהגות . זהיועיל לך ולילדך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו