חזרה לעבודה לאחר 4 חוד' חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר 4 חוד' חופשת לידה
    דין
    07/09/2011

שלום וברכה,

לפני כ-4 חודשים ילדתי את ביתי.
    אני מניקה אותה הנקה מלאה ומרגישה חיבור מדהים
    במקור הארכתי את חופשת הלידה לחצי שנה אך לפני כמה ימים הוצע לי קידום משמעותי בתפקיד הן מבחינת שכר והן מבחינת תוכן.
    אני שרויה בחשש בלחץ ובחוסר וודאות מאז ההצעה:

*חשבתי שכשאחזור לעבודה אשלב גם תחליפי חלב אך לא חשבתי שיהיה עליי לעשות זאת בזמן יחסית קצר(במקום העבודה מעוניינים שאגיע כמה שיותר מהר)

*מקום העבודה הוא - מודיעין ואני גרה בת"א ושעות העבודה הן לפחות 8-17

*המאמץ לחפש מסגרת מתאימה לביתי בזמן כל כך קצר מלחיצה אותי -כיוון שאני יודעת שזהו תהליך

*האם כדאי לשקול אופציה לעבודה בעיר מגוריי בעבודה אחרת אך בזאת אני מאפשרת הגעה מוקדמת יותר הביתה וקירבה מרובה יותר לביתי הקטנה?

אני אובדת עצות ....

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה לאחר 4 חוד' חופשת לידה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    08/09/2011

לאימא יקרה שלום
    אכן את מתארת את אחת הדילמות הקשות העומדות בפני האישה בימינו. הורות מול קריירה וקידום מקצועי. שניהם חשובים ללא ספק אך כדאי שתחשבי מה חשוב לך עכשיו יותר?
    לא יעונה לביתך התינוקת כול רע אם תמצאי דמות חמה שתעניק לילדתך כול מה שאת היית מעניקה לה. אך קשה למצוא דמות כזו ובוודאי בהתרעה כול כך קצרה.
    דעתי המקצועית: יש תחליפים לא רעים.
    דעתי האישית: הישארי עוד עם ילדתך במיוחד כול עוד שתיכן מתענגות על כך
    בהצלחה אורה
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו