חיקוי אחות גדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיקוי אחות גדולה
    שירה
    10/09/2011

שלום רב,

יש לי שני ילדים- הגדולה בת 6.5 והקטן , שי ,בן 2.5.

שי עבר השנה לקבוצה בוגרת יותר והשינוי עבר חלק. מאוד עצמאי ובוגר. בתהליך גמילה מיטול.

שי- מעריץ מאוד את אחותו הגדולה ועושה כל מה שהיא עושה- כולל לבישת השמלות שלה. ומזה אני קצת מודאגת... (גם אני לובשת שמלות לעיתים)

הוא החל "באובססיה" שלו לשמלות כבר ממרץ שנה שעברה- התקופה בה אחותו התחילה ללכת עם שמלות. אז בהתחלה לא ייחסנו לכך משמעות גדולה, אך לאט לאט ראינו שהוא לא מוכן ללבוש שום דבר מלבש שמלה/חצאית/סטרפלס. אפילו בפורים אשתקד, צרח עד לב השמיים שנלביש לו את תחפושת הפיות של אחותו.

היו פעמים שלא היה מוכן לוותר על שמלה אז שמנו את השמלה בשקית, לבש חליפת בנים,והלך עם השקית לגן. עכשיו הוא הולך לגן ללא שמלה אך ברגע שמגיע הביתה הולך לארון של אחותו ולובש לבד שמלה. ניסיתי לעלות את השמלות למדף העליון- אך השובב עלה על כסא והצליח להגיע למדף. ומכיוון שנבהלתי הורדתי שוב את השמלות למקום בטיחותי יותר.

כשלובש שמלה נראה מאושר מאוד- מאוד אוהב לרקוד ולראות איך השמלה מסתובבת.לפעמים נועל את נעלי העקב שלי.

נראה לי שזה כבר מוגזם מידי. האם להעלים את השמלות? שאלתי את אחותו ואמרה שמצדה אין בעיה כי היא כבר לא כ"כ הולכת איתן.

האם עלי לאפשר לו ללבוש שמלות כל זמן שהוא רוצה?

האם יש כבר זהות מינית בגיל כזה צעיר?

לעצה אודה.

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיקוי אחות גדולה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    13/09/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פסיכולוגיה_פעוטות' id=link]פסיכולוגיה פעוטות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיקוי אחות גדולה - תגובה

טובי פלד
    13/09/2011

שירה שלום
    יש נטייה מינית כבר מגיל צעיר . נולדים עם נטייה מינית. אם יש לבן שלך נטייה מינית היא תבוא לידי ביטוי מאוחר . את בהחלט יכולה לאסור עליו ללבוש בגדי נשים ,לא יגרם לו שום נזק מכל סוג שהוא . את יכולה גם לאפשר לו ללבוש בגדי נשים בבית ומחוץ לביית . מירב הסיכויים שהוא יתקל בדחייה חברתית שתכאיב לו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו