ריבוי פרידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבוי פרידות
    ליאן
    14/09/2011

שלום. בתי בת שנה וחצי, החלה בשבוע שעבר מעון נעמת עם עוד 30 ילדים אחרי ששנה שעברה (מגיל 5 חודשים) הייתה במשפחתון אינטימי. בעלי לא נמצא בבית (רואה אותה אולי פעם בשבועיים, שזה בטח יותר מבלבל מבלי אבא בכלל). בשל עבודתי אני יוצאת מאוד מוקדם בבוקר וגיסתי מכינה ולוקחת אותה לגן. אני חוזרת מאוחר אחה"צ אז אימי אוספת אותה ומבלה איתה עד שאני חוזרת. בקיצור, יוצא שהיא חווה לפחות 3 פרידות ביום (ממני בבוקר, אחר כך מגיסתי, ואחר כך מהגן ואחר כך מאמא שלי). הסידור הזה בתוקף מאז שהיא בת 5 חודשים והיא ילדה מאוד שמחה וחברותית באופן כללי, אבל התקופה האחרונה מאז הכניסה לגן היא קשה במיוחד - בכי גם בפרידות, גם כשהיא הולכת לישון, גם באמצע הלילה. התנהגות סרבנית ועקשנית באופן כללי. ברור לי שזה בעיקר בשל ההסתגלות לגן החדש והסתגלות מחדש לסדר יום בלי אמא אחרי החופש הגדול, אבל אני מפחדת שאני שורטת את נפשה הצעירה לנצח...
    עצות? המלצות? מילות הרגעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי פרידות

הוספת תגובה

• ריבוי פרידות - תגובה

טובי פלד
    16/09/2011

שלום ליאן
    ראשית זה שהאבא מגיע פעם בשבועיים זה הרבה יותר טוב משלא היה מגיע בכלל.
    שנית זה שיש לילדה דמויות קבועות זה מצויין ומחסן אותו מפני חרדות בעתיד.
    שלישית לבת שלך יש משבר הסתגלות לגן . אין לה חרדות בגלל חילופי הדמויות בחיים שלה.
    רביעית תהי רגועה הבת שלך תסתגל ותסתדר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו