תינוקת בת שנה ו4חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה ו4חודשיים
    עדי
    18/09/2011

שלום ביתי עקשנית מאוד רוה כל דבר ואם לא משתטחת ומתנגדת זורקת את הגוף אני מבינה שהיא מנסה אותנו אבל זה מוגזם כל דבר להתעקש איתה .מסבירה לה כמובן
    נותנ ת לה חופשיות ולא כל דבר אומרת אסור..
    למשל אנחנו בגינה שיחקנו אני רוצה להושיב אותה בעגלה היא משתוללת רק אם אני נותנת לה משהו לפה היא נירגעת
    יש לציין שזאת ילדה ראשונה מאוד חשוב לי לחנך נכון עם גבולות ולא רוה שתגדל ותהיה מהילדים שמשתטחים בקניון איך עושים את זה ???והאם זה הגיל שיש להתחיל??
    אגב היא לא במסגרת היא איתי בבית ועוד מעט צריכה ללדת ובטח אז יהיה יותר מורכב
    תודה אשמח לחוות דעת יום מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שנה ו4חודשיים

הוספת תגובה

• תינוקת בת שנה ו4חודשיים - תגובה

טובי פלד
    19/09/2011

שלום עדי
    גבולות מגיל צעיר זה בסדר .
    כל דבר שחשוב ,בנחישות .
    צורת הדיבור אליה צריכה להיות אסרטיבית ולא מתחנחנת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת שנה ו4חודשיים - תגובה

ד``ר אורה רבר
    19/09/2011

שלום לך אימא יקרה
    הבת שלך בגיל המתאים להצבת גבולות. יחד עם זאת חשוב לדעת כי גבולות מציבים מתוך אהבה- הצבת הגבולות היא "הקומה השנייה", שניתן לבנותה רק לאחר שניבנו יחסי אהבה, קבלה ואמפטיה בין הילד להוריו. החליטי מראש מה את מתכוונת לאפשר/לתת ותני רק זאת. אל תשני את דעתך בעקבות הבכי. על מנת שהילדה לא תלמד כי באמצעות הבכי תתמלאנה כול דרישותיה. פרוט נוסף ניתן למצוא באתר שלי במאמר העוסק בגבולות. כתובת האתר מופיעה בחתימה על המכתב
    שיהיה בשעה טובה ובהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו