חרדת נטישה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה...
    אלין
    27/09/2011

שלום,

יש לי ילדה בת שנה ועשרה חודשים שבתקופה האחרונה משהו כמו 7חודשים היא התהפכה לי לגמרי. היא מאוד מאוד חרדה שאני ובעלי נעזוב אותה, היא לא מוכנה להישאר אצל אף אחד גם לא אצל ההורים שלי שלפני כן היא הייתה רוצה להיות רק אצלם.אנחנו לא יכולים לצאת לשום מקום תמיד קוראים לנו בחזרה כי היא בוכה וצורחת שהיא רוצה את אמא ואבא. זה ממש מגיע למצב שההורים שלי או של בעלי לא מסוגלים להתמודד איתה.
    היא הפכה להיות בנאדם אחר לגמרי! היא כל הזמן בוכה ללא הפסקה במשך כמה שעות. היא מתעצבנת מכל דבר, הדברים הכי קטנים יכולים להציק לה אני ממש מרגישה שהיא ממורמרת וזה מתסכל אותי, זה מעציב אותי.

אני חייבת לציין כמה דברים, בעלי עובד המון שעות ביום והיא לא רואה אותו יותר מדי ואני גם עובדת וגם לומדת אז היו ימים שגם אותי היאלא ראתה. כרגע אני בחופשת סמסטר אז אני איתה כל הזמן.

אני ממש מתסוכלת לא יודעת כבר מה לעשות. שאני וגם בעלי איתה היא פורחת..היא ממש מקסימה ומאושרת ומתנהגת הפוך לגמרי.

ייאוש!

תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה...

הוספת תגובה

• חרדת נטישה... - תגובה

ד``ר אורה רבר
    27/09/2011

שלום לך אימא יקרה
    הילדה זקוקה להורים. כפי שאת מציינת כאשר היא איתכם היא "ממש פורחת ומקסימה".
    אני יודעת שזה קשה אך נסו למצוא זמן שבו תהיו עם הילדה ותקדישו לה את הזמן המגיע לה.
    הקפידו בכול רגע שאתם יכולים להיות איתה, לשחק איתה ולהקדיש לה תשומת לב. נסו כמה שפחות להשאיר אותה עם אחרים- רק במידת הנדרש.האם הילדה נמצאת באיזושהי מסגרת בשעות הבוקר? לדעתי רצוי מאוד להכניסה למסגרת שבה תכיר אנשים, חברים ותכנים חדשים.
    יחד עם זאת כאשר אתם מחליטים להשאיר אותה, אל תחזרו. הילדה תלמד שאתם לא חוזרים "הבכי לא עובד " ולאט לאט תתרגל.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו