עזרה דחופה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!!
    גלית
    27/09/2011

שלום .. יש לי ילדה בת שנתייים ו4 חודשים מפונקת מאוד, הדבר שהכי משגע אותי ממש מטריף אותי ואת בעלי, זה שבחודשים האחרונים היא כאילו שכחה איך לדבר רגיל, הכווונה היא שהטון של הדיבור שלה הוא רק בפינוקי , וכמו התבכיניות ויללות מרגיזות בטירוף , ואם משהו לא מתבצע כמו שצריך אז היא מתחילה לצרוח , איך עוצרים את הדיבור המפונק עם הבכי הזה, אנחנו כבר מוטרפים מזה..???..
    זה נורא קל להגיד שתמשיך לצרוח , בסוף היא תפסיק !אבל כבר לא נעים לי גם מהשכנים , (אחותי נתנה לילדה שלה לצרוח ,זה היה בלילה ומישהו הזמין לה משטרה)
    והיא יכולה לצרוח גם שעה אין לה בעיה עם זה, מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!!

הוספת תגובה

• עזרה דחופה!!!! - תגובה

ד``ר אורה רבר
    27/09/2011

שלום לך אימא יקרה
    לדאבוני אין קיצורי דרך. אין כפור שניתן ללחוץ עליו והצרחות מפסיקות
    אז מה עושים?
    קודם כול מסבירים, אפשר משהו כמו: "את כבר ילדה גדולה את יודעת לדבר כמו בוגרת אין טעם לדבר בפינוקי כי אנחנו לא נשמע מה שאת אומרת בהתבכיינות" את הנאום הזה או הדומה לו יש לעשות לא בשעה של התבכיינות אלא בזמן רגוע. עודדו אותה בכול פעם שהיא מדברת כמו בוגרת, מבקשת דברים כמו גדולה.
    אחר כך: כאשר היא מבקשת משהו בפינוקי לא שומעים- לא מתייחסים פשוט לא שמעתם. היא ככול הנראה תצרח, אך כאשר תבין שהצרחות לא מסייעות בידה היא תפסיק. אולי אחרי שעה אולי אחרי שעתיים, אולי אחרי יומיים.
    אחד העקרונות הבסיסיים בהורות הוא עקביות- אם בעקביות לא תתייחסו לצרחות ולהתבכיינות התנהגות זו תעבור. ילדים לא ממשיכים לעשות מה שלא משרת את מטרתם. אם היא לא תשיג כלום בהתבכיינות וצריחות היא תפסיק.
    בהצלחה ובהרבה סבלנות אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו