אמא נוסעת לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא נוסעת לחו"ל
    לי
    07/10/2011

שלום, הילדה שלי בת שנה וחודשיים, וכעת לאחר חודש של הסתגלות לא פשוטה לגן חדש (היא אומנם אכלה וישנה בגן כמו שצריך, אך היתה בוכה הרבה. רק בשבוע האחרון החלה להירגע מס' דקות אחרי שאנחנו עוזבים)...
    בקרוב אני נאלצת לנסוע לחו"ל לתשעה ימים, במהלכם היא תהיה עם אבא וסבתא - שמטפלים בה על בסיס יומיומי והיא מאוד קשורה אליהם (אני עובדת פעמיים בשבוע עד שעות מאוחרות ואמי מטפלת בה), אך אני מרגישה כמובן שזה לא מספיק וחוששת שתתפתח אצלה חרדת נטישה.
    דרך אגב - במהלך חודש ההסתגלות לגן - היא התחילה לבכות גם כשאדם זר יצא מהחדר וסגר את הדלת אחריו, או כשהורים אחרים הגיעו לגן בצהריים ולא אספו אותה... זה עכשיו נרגע מעט אבל אני חוששת שהיא חרדה קצת יותר מהרגיל.
    האם תוכלו לייעץ כיצד ניתן להעביר את התקופה שבה אשהה בחו"ל בצורה הטובה ביותר לילדה? האם כדאי לדבר איתה משם במצלמת וידיאו / בטלפון לעיתים תכופות?
    תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא נוסעת לחו"ל

הוספת תגובה

• אמא נוסעת לחו"ל - תגובה

טובי פלד
    09/10/2011

שלום לי
    דברי עם הילדה רק כשהיא מבקשת , אם היא לא מבקשת אל תדברי אתה. אפשר גם בווידאו אבל לא צריך.
    שימי לך מטרה לטווח ארוך להפחית את חרדותיה . זה יעשה לה ולך רק טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו