תאומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומות
    מיטל
    17/10/2011

שלום,
    יש לי תאומות מקסימות בנות 3.5 . הן אוהבות וקשורות אחת לשנייה. שתיהן ישנות באותו חדר במיטות נפרדות. ישנם מצבים מסוימים שהן מפריעות אחת לשנייה כגון: מעירות אחת את השנייה, צועקות ומדברות לפני השינה, רבות, מתווכחות אם הדלת תשאר סגורה או פתוחה וכו'. לנו נמאס מיזה וחשבנו להפריד אותן בחדרים למנוע את הברדק. ( כל אחת בחדר לבד ).

האםם נכון לעשות זאת לתאומים בגיל הזה? אשמח להדרכתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומות

הוספת תגובה

• תאומות - תגובה

טובי פלד
    18/10/2011

שלום מיטלי
    לא זה לא מומלץ . עזהי אותן לנהל את חייהן לבד.
    אתיכולה להציע להן לישון בנפרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תסביר לי...

מיטל
    18/10/2011

אני אשמח לדעת למה להפריד אותן זה לא מומלץ. אנא תן לי הסבר קצר לתשובתך.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תסביר לי... - תגובה

טובי פלד
    20/10/2011

שלום מיטל
    לתאומות יש קשר טוב ,הקשר הזה הוא תמיכה הדדית לשניהן אין סיבה להחליש את התמיכה ואת הקשר .
    זה לא אסון גדול להפריד . אבל אין בזה הרבה תועלת. בהמשך אפשר לתעל את הפעילויות בהתאם לנטיות שלהן ואז הן יהיו גם עם אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו