מכשיר אדים קרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר אדים קרים
    רונה
    23/10/2011

היי יש לי שתי תינוקות אחד בן חודש והשני בן שנה ושלוש.
    שנהם מחרחרים בשנתם... המךיצו לי לשים להם אדים קרים או חמים.
    השאלה היא: האם זה עוזר? כמה זמן אפשר לשים את זה לידם ומתי?
    בברכה רונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר אדים קרים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    23/10/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_ילדים_מחלות_ילדים' id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי ביותר....

קונצי
    24/10/2011

היי רונה,
    יש לי שני ילדים עם כמעט אותו הפרש גיל. הגדול בן שנה ושמונה חודשים והקטן בן חמישה חודשים ושניהם מחרחרים להפליא ממש כמעט מיום לידתם.
    מכשיר אדים קרים לא ממש מועיל, אבל גם לא מזיק. מבחינתי, עצם הידיעה שהוא דולק עוזר לי.
    לאחר התייעצות עם מספר רופאים, הגעתי למסקנה מושכלת שהכי עוזר להשתמש בתרסיסי מי ים (ולא אוטריוויני או תרסיסי מי מלח אחרים), השפריץ יוצא יותר טוב והתוצאות הרבה יותר טובות (ושוב, מניסיון).
    העניין הוא, שחייבים להשתמש לפחות ארבע בימים ביום (עד שש פעמים ביום).
    בכל מקרה, זה יעבר עד שיגדלו קצת ודרכי הנשימה יתרחבו מעט יותר. אצל הילד הבכור שלי זה בהחלט השתפר (עד שנכנס לגן והתחיל שוב עם הנזלות ו"החגיגות").
    מקווה שעזרתי אפילו במעט...
    שיהיו בריאים ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו