2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    אמא מוטרדת
    27/10/2011

שלום, יש לי 2 שאלות. הבת שלי בת שנתיים וחצי, היא מאוד נבונה, מביעה את עצמה יפה ועצמאית.

1. לאחרונה היא מרחיקה אותי ממנה ואני לא מבינה למה. מבחינת היחסים ביננו כלום לא השתנה. לדוגמא: כשאני מנשקת אותה היא אומרת "אמא אל תתני לי יותר נשיקה". ו/או כשהיא מתלבשת או בשירותים היא אומרת "אמא לכי מפה" או "לכי, אני לא צריכה אותך". אתמול אמרתי לה שאני לא מרשה לה לשחק קרוב מידי לשוחלן כי היא כמעט קבלה מכה והיא הגיבה באלימות מילולית "את אל תגידי לי, אני אשבור לך את הראש".
    מאיפה היא בכלל הביאה משפט כזה? בבית היא ממש לא רואה ושומעת דברים כאלו.
    מה קרה? יש לנו יחס מאוד חם ואוהב בבית. איך להתמודד עם זה?

2. אני לא יודעת אם יש קשר לשאלה הראשונה, אך חל שינוי התנהגותי בשני נושאים יחד: בתקופה האחרונה היא אינה מוכנה שאכבה את האור כשהיא הולכת לישון. ניסיתי לברר מדוע ולא זכיתי לתשובה. כמו כן, ניסינו להציב לה גבולות בנוגע למוצץ כך שתיקח אותו רק בזמן השינה וזה רק גרם לה להידבק אליו יותר. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

טובי פלד
    27/10/2011

שלום לאמא וטרדת
    בתכם מנסה לפתח עצמאות, אולי כתגובה להקפדת יתר שלכם וגם אולי למדה דברים בגן.
    אני מציע בזמן הקרוב לא להתנגש אתה לחינם ולא להגיב את הערותת האלה.,להרפות קצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו