אח חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח חדש
    אפרת
    05/11/2011

אני אלד בת שנייה עוד חודשיים. ביתי ה"גדולה" תיהייה אז בת שנתיים וחצי
    כיצד להכין אותה ?
    מה מספרים ?
    הספרים לילדים עמוסים מידע ומלל ולא מתאימים לגיל הזה לדעתי, אני מחפשת הסברים פשוטים וברורים יותר
    היא יודעת שלאמא יש תינוקת בבטן אבל אני מרגישה שהיא לא באמת מבינה מה זה אומר, אולי היא גם לא תבין עד הלידה אך בכל זאת הייתי רוצה לנסות להכין אותה למה עומד לבוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח חדש

הוספת תגובה

• אח חדש - תגובה

ד``ר אורה רבר
    06/11/2011

שלום לך אימא יקרה
    בנוגע לספרים: הספרים טובים מאוד ובעיקר האיורים הנלווים להם. בחרי בין הספרים את אלו שנראים לך הכי מתאימים לגיל הילדה. את לא חייבת להקריא לה את כול הטקסט, קראי לעצמך את הטקסט נסי להבין את העקרונות העומדים מאחוריו. ואז הראי לבתך את האיורים וספרי לה במילים המתאימות לרמת התפיסה שלה.
    אפשרי לה לשאול שאלות, חבקי אותה תני לה לחוש את תנועות העובר, וספרי לה- "הינה הוא בועט, הוא מוסר לנו שלום". ספרי לה מה יהיה: "כשיגיע הזמן אלך לבית החולים ללדת את התינוק. כאשר תיוולד לנו תינוקת קטנה היא תהיה האחות שלך. בהתחלה היא רק ישן ותיבכה כאשר תהיה רעבה. אז ניתן לו לאכול.
    אם את מתכוונת להניק הכיני אותה להנקה.... הוסיפי בכול פעם מעט מאוד אינפורמציה. חשוב מאוד שתקשיבי לתגובות, לא רק לתגובות המילוליות אלא גם לשפת הגוף של הילדה. חשוב שתציינו בצורה ברורה כי אתם תמיד תהיו אבא ואימא שלה ותמיד תאהבו אותה כי היא הילדה הנפלאה שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו