הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה
    כרמל
    12/11/2011

יש לי תינוקת מקסימה בת חודשיים. עד לפני שבוע שבועיים היא היתה תינוקת מלאך (לפי הספרים) נרדמת בקלות באופן "עצמאי" אפילו ישנה בעגלה כי כך יצא וכך נח לה אני מניקה ואפילו בלילה לא הרגשתי שינוי קיצוני בשינה ז"א היא מתעוררת לאכול וחוזרת לישון די במהירות ובקלות
    לאחרונה היא לא מצליחה להרדם בלילה אלא אם כן זה על הידיים ולפעמים מתוך יאוש אני לקוחת אותה איתי למיטה
    השאלה שלי מתחלקת לשתיים: אחד, האם אני עושה טעות בכך שאני מרימה אותה ואולי אני צריכה לנסות להתמודד אפילו שהיא קצת בוכה
    ודבר שני אנחנו עוברים דירה ובדירה החדשה אני רוצה להעביר אותה לישון במיטה שלה איך לעשות את המעבר הכי חלק?
    תודה מראש על התשובה היא תעזור לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי שינה

הוספת תגובה

• הרגלי שינה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    13/11/2011

שלום לך אימא יקרה ומזל טוב
    עדיף להרגיל אותה לישון במיטה שלה, (אני מקווה שהיא ישנה בעריסה המתאימה לגיל זה- עד גיל שלושה חודשים).אם היא לא נרדמת מיד אפשר להישאר לידה לתת לה מוצץ, ללטף קלות עד שתירדם ולנסות לא להרגיל להירדמות על הידיים.
    עדיף לא לקחת למיטה שלך זהו הרגל מסוכן.כאשר תעברו בשעה טובה לדירתכם החדשה הרגילי אותה לישון במיטה שלה בחדר שלה. את שוב יכולה להישאר לידה ולהרגיעה באמצעות ליטוף קל ושיר מתאים.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה בעגלה

כרמל
    14/11/2011

האם לישון באמבטיה של העגלה יכול לגרום נזק לגב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו