בוכה המון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוכה המון...
    מעיין
    13/11/2011

שלום,

בני בן שנה ו 3 חודשים בוכה המון וללא סיבה, בדר"כ זה בשעות הבוקר כשהוא קם ובשעות אחה"צ כשחוזר מהגן. חלק אומרים לי להתעלם מהבכי כי זה נובע מפינוק וככה הוא לומד שמתייחסים אליו כשהוא בוכה, חלק אומרים לי לא לתת לו לבכות כי זה יגרום לו להיות ילד עצבני. אני ממש לא יודעת מה לעשות,כי זה או שהוא צורח מבכי או שאני מוצאת את עצמי יושבת לידו או מרימה אותו ולא עושה שום דבר אחר. מעבר לזה שאני מוצאת את עצמי כל הזמן מביאה לו משהו לאכול או לנשנש על מנת להעסיק אותו ולהשכיח לו את הבכי, משום ששום דבר אחר לא מעניין אתו, לא הצעצועים שלו, ואם אני משחקת איתו אז הוא נרגע אבל ברגע שאני קמה הוא מתחיל לבכות שוב. יש לציין שדיברתי עם הגננת והיא אומרת שהיא לא נתקלת בתופעה הזו בגן וגם יש הרבה ילדים ככה שהוא משחק איתם ומעסיק את עצמו .אני ממש לא יודעת מה לעשות ואיך לגרום לו לשחק לבד ולהעסיק את עצמו?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוכה המון...

הוספת תגובה

• בוכה המון... - תגובה

טובי פלד
    14/11/2011

שלום מעין
    אכן התנהגות מציקה אולם המבחן האמיתי הוא בחברה . אם בחברה יש לו יכולת לשחק ולתקשר זה אומר שיש לו כישורים חברתיים טובים.כשהוא נמצא איתך הוא נעשה תלותי ולא מגייס כוחות . איך הוא עם אנשים אחרים אבא סבא.דוד.?
    צריך לברר אם זה רק איתך או עם כל מבוגר.?
    איך היה הקשר איתך עד שהלך לגן האם היית צמודה אליו < האם היה בכיין ? באם נשאר ושיחק גם עם מבוגרים אחרים.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוכה המון....

מעיין
    14/11/2011

תודה על המענה.
    האמת היא שהוא בוכה גם לאבא שלו וגם אצל הסבתא, כאליו הוא רוצה תמיד שיהיו צמודים אליו וירימו אותו כל הזמן. הוא במשפחתון מגיל 4 חודשים ועד אז הוא אכן היה תמיד צמוד אליי. אבל בגן הוא משחק יפה עם הילדים למרות שבאופי שלו הוא קצת שתלטן וזה בא לידי ביטוי בכך שחוטף לילדים אחרים משחקים מהידיים, אבל באופן כללי, הגננת אומרת שהיא לא רואה את התופעה הזאת בגן. אולי זה נובע מפינוק, אבל זה באמת התנהגות שהייתי רוצה לשנות אצלו , אשמח לדעת מה ניתן לעשות והאם זה משהו שיפסיק לבד?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו