מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טובי פלד היקר....דידי06/12/2011
אני קוראת ונעזרת בפורום זה רבות ולאורך זמן רב.
מפריע לי מאוד (ואני כותבת ברמה האישית שלי) שכל תגובה שלך מסתכמת ב"חרדות, חרדות, חרדות".
בפסיכולוגיה, יש רבדים רבים ומגוונים מאוד של פירוש התנהגויות וטיפול בהן.
שתי חברות שלי שכתבו בפורום זה ונענו על ידך (ותגובתך, כרגיל, הייתה שמדובר בחרדות של הילדים או שלהן כאימהות), גרמו לתסכול מיותר מצידן. מה גם, שכשהעלו אותן אימהות אותן שאלות בפורומים אחרים, קיבלו תגובות קצת יותר לעניין.
אנא, קח לתשומת ליבך את התיסכול המיותר שאתה עלול לגרום!
תעבור על תגובותיך האחרונות בפורום זה ושים לב למגמתיות המוזרה הזו.
חשוב לי לציין, שכוונתי היא טובה, ולא אחרת חלילה.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובי פלד היקר.... - תגובה
טובי פלד08/12/2011שלום דידי
תודה רבה על תגובתך. אכן יש לי ביקורת גדולה על חלק מהשיטות הפסיכולוגיות הנהוגות כיום . אני חושב שהן לא מבוססות מדעית וסובבות סחור סחור.
חרדה היא הרגש החזק ביותר הקיים אצל בני האדם. החרדה אכן מקדימה כל מחשבה אחרת וברוב הפעמים לאחר שהופיע חרדה אנו מספרים לעצמינו סיפו כדי להסבירה . הדבר נכון למבוגרים וילדים.לכל כאב פיזי מתלווה חרדה גם אם לא הייתה שם קודם.
הורות נחשבת חרדה אחת גדולה . הורים רוב הזמן נמצאים בחרדה לגבי ילדיהם במיוחד כשהם קטנים קטנים.באופן כללי לנשים יש יותר חרדות מאשר לגברים.ואחרי הלידה החרדות גוברות.
כדי לעורר את העניין ולבררו לעומק נשמח לשמוע תגובות נוספות מפורומים אחרים לבעיות שהועלו בפורום הזה...
הגישה שלי יותר פשוטה וברורה.,עם מעט מילים יחסית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי! עכשיו מבינה את עמדתך
קונצי14/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)