טובי פלד היקר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טובי פלד היקר....
    דידי
    06/12/2011

אני קוראת ונעזרת בפורום זה רבות ולאורך זמן רב.
    מפריע לי מאוד (ואני כותבת ברמה האישית שלי) שכל תגובה שלך מסתכמת ב"חרדות, חרדות, חרדות".
    בפסיכולוגיה, יש רבדים רבים ומגוונים מאוד של פירוש התנהגויות וטיפול בהן.
    שתי חברות שלי שכתבו בפורום זה ונענו על ידך (ותגובתך, כרגיל, הייתה שמדובר בחרדות של הילדים או שלהן כאימהות), גרמו לתסכול מיותר מצידן. מה גם, שכשהעלו אותן אימהות אותן שאלות בפורומים אחרים, קיבלו תגובות קצת יותר לעניין.
    אנא, קח לתשומת ליבך את התיסכול המיותר שאתה עלול לגרום!
    תעבור על תגובותיך האחרונות בפורום זה ושים לב למגמתיות המוזרה הזו.
    חשוב לי לציין, שכוונתי היא טובה, ולא אחרת חלילה.
    יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טובי פלד היקר....

הוספת תגובה

• טובי פלד היקר.... - תגובה

טובי פלד
    08/12/2011

שלום דידי
    תודה רבה על תגובתך. אכן יש לי ביקורת גדולה על חלק מהשיטות הפסיכולוגיות הנהוגות כיום . אני חושב שהן לא מבוססות מדעית וסובבות סחור סחור.
    חרדה היא הרגש החזק ביותר הקיים אצל בני האדם. החרדה אכן מקדימה כל מחשבה אחרת וברוב הפעמים לאחר שהופיע חרדה אנו מספרים לעצמינו סיפו כדי להסבירה . הדבר נכון למבוגרים וילדים.לכל כאב פיזי מתלווה חרדה גם אם לא הייתה שם קודם.
    הורות נחשבת חרדה אחת גדולה . הורים רוב הזמן נמצאים בחרדה לגבי ילדיהם במיוחד כשהם קטנים קטנים.באופן כללי לנשים יש יותר חרדות מאשר לגברים.ואחרי הלידה החרדות גוברות.
    כדי לעורר את העניין ולבררו לעומק נשמח לשמוע תגובות נוספות מפורומים אחרים לבעיות שהועלו בפורום הזה...
    הגישה שלי יותר פשוטה וברורה.,עם מעט מילים יחסית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי! עכשיו מבינה את עמדתך

קונצי
    14/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו