מה עושים? מה עושים? מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים? מה עושים? מה עושים?
    דורית
    06/12/2011

צריכה לקחת את הבת שלי לסדרת טיפולים שקשורים בתפקודיי ריאות, ופשוט מיואשת...
    כל מוקד מחזיק אותי שעתיים, ברוב המקרים השיחה מתנתקת, קובעים לי תורים לעוד שנתיים כי"אין תורים"...
    למי יש זמן להתעסק רק עם זה כל היום... מיליון טלפונים בזמן העבודה, כי אחר כך המוקדים סגורים... (פעם אחת התקשרתי, מישהו ענה לי התחלתי לדבר, השיחה התנתקה ושתי שניות אחריי זה, כבר אמרו שהמוקד סגור)
    כל טיפול מצריך יום חופש... כמה אפשר?????????
    אני מרגישה כל כך לבד מול המערכת הזו של הקופות ובתי החולים...
    פשוט אין עם מי לדבר, ניסיתי לקבוע תורים דרך האתר... עד שכבר הגיע התור, זו הייתה טעות ואין להם את הפרטים שלנו... כאילו מה??? אין אף אחד שיכול לתת מענה אנושי?
    איזה יאוווווש :(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עושים? מה עושים? מה עושים? - תגובה

ד``ר אורה רבר
    07/12/2011

שלום לך דורית היקרה
    אכן לא פשוט כאשר הפעוטה חולה ונזקקת לסדרת טיפולים חשובה. נראה לי שזה מספיק קשה ומתיש אותך מאוד וכאשר את מנסה לקבוע תור את כבר חסרת סבלנות.
    נסי למצוא מישהו אחר שיסייע לך לקבוע את התורים.
    או מצאי זמן שבו את מצליחה להיות רגועה ולקבל את העובדה שקביעת תורים לוקחת זמן והיא משימה שרובינו לא ששים לעשותה
    בהצלחה ובסבלנות אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורה...

דורית
    07/12/2011

איך אפשר להעביר לקופות החולים את המסר שהדבר הזה שנקרה "מוקד זימון תורים"
    הוא בלתי אפשרי???
    הם התחילו לתת עכשיו, ליווי אישי לנשים בהריון... ז"א אומרת שיש הפנמה ושהם מבינים ששיטת המוקדים צריכה לעבור מהעולם הזה.
    הבנקים כבר מפנימים את העניין הזה ופועלים לשינוי ומי שאחראי על הבריאות שלנו, עדיין לא??? היום בריאות תופסת מקום הרבה יותר חשוב מכסף :(
    אני אפילו אקצין ואומר (וסליחה על החפירה), שלדעתי צריך להוציא את המוקדים האלה מחוץ לחוק, זה משהו שהיה רלוונטי פעם, היום האוכלוסייה גדלה, הצרכים השתנו, אנשים בימינו רוצים יחס אישי בפרט במה שקשור בבריאות שלהם. (גם לא מזמן קראתי כתבה על זה שהמוקדנים שם אומללים ואין להם שנייה אחת לנשום, אפילו ללכת לנוחיות הם לא יכולים)
    צריך "מאבק לצדק חברתי" גם כאן, צריך לאפשר את השרות ההיברידי הזה, שהבנקים נותנים היום לכל מקבליי השרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו