שלום אני חייבת את עזרתכם הדחופה היל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני חייבת את עזרתכם הדחופה היל
    לילי
    10/12/2011

שלום הילד שלי בן שנה ו 10 חודשים, לאחרונה הוא מגיב באגריסיביות ובכי נוראים לכמה מצבים
    1.תמיד אהב להיכנס למקלחת לשחק עם המים, בעצמו מחזיק את הדוש שם על השיער הפנים שותה צוחק אפילו שזה מגיע לעניים נהנה מאד, לאחרונה השתמשתי בשמפו חזק במיוחד להיגיינית השיער של דר פישר המליצו במרקחת כשנכנס לגן קצת חריף לו בעיניים ומאז הוא שונא מקלחת בשבילי ובשבילו חוויה איומה הוא ממלא אותי במים כשמנסה לברוח אילי בקושי מצליחה להוריד את הסבון עם בכי נוראי, בבקשה מה לעשות אם אני אחזור לשמפו הרגיל זה יעזור או לא ממש !!!

2. שהייתי מענישה אותו על משהו שהוא עשה נותנת לא מכה קטנה ביד ותמיד הייתי אומרת שאני ארביץ אם לא תקשיב לאימא, שהבנתי שזה לא עוזר עברתי לשיטה אחרת והאמת גם כאב לי ואני לא אוהבת בכלל שמרביצים זה מגביר אצלו את האלימות והתחיל להרביץ לאחרים, אז עברתי לעונש אחר!! נועלת אותו בחדר שלו בחושך ומסבירה לו שאמא כועסת ולא אוהבת מה שאתה עושה אם תרצה לחזור לסביבתי תתנהג יפה ותצא מחדר, ואכן הייתי חוזרת אליו אחרי כמה דקות אתה רוצה להיות עם אמא עונה לי כן הייתי אומרת אז תתנהג יפה ואל תעשה בעיות וזה כן עזר אוטומטית מפסיק את הבכי מחבק אותי לבד ואומר שהוא אוהב אותי וחוזר לשחק בשקט,הבעיה שעכשיו הוא מפחד משני דברים החדר שלו וגם חושך למרות שבחיים לא התלונן מחושך,
    נא לעזור לי אני מאד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות כבר איך הוא יחזור לאהוב את החדר שלו דווקא עיצבתי בשבילו חדר מיוחד עם כל הדברים שהוא אוהב על מנת שיהיה עולמו האישי ופינתו המיוחדת והאהובה( וזה כן מה שהיה לפני) לציין רק שהוא לא ישן בחדר שלו עדיין הוא נמצא אצלי בחדר אבל עם הפרדה מסויימת

תודה ושיהיה לכולנו שבת רגועה ויפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה בתור אמא לתאומים

שוהם
    11/12/2011

אני יודעת שאני לא אשת מקצוע אבל כאמא שחוותה את זה כפולן יכולה להמליץ לך מספר דברים
    ראשית לגבי בעיית המקלחת הכיני את ילדך מראש דעי שזה בידיים שלך ככול שתשדרי מצוקה הוא ירגיש אותך תראי שזה דבר נעים ולא מפחיד אפילו נסי לשתף את בן זוגך למקלחת משותפת איתו (עם את מעוניינת ) או את איתו (עם הילד) אפילו בבגדי ים.
    בשעת המקלחת אל תלחמי עם הילד תראי שאת שלווה וניחוחה ולא בכוח זה רק יחמיר תמצב..שלטי את בעניין ולא הוא בך.

לגבי שיטת הענשה שיטת הפסק זמן עובדת תמיד במקרה שהילד לא יפתח הסתייגות למקום שני כל פעם מקום אחר פעם סלון,כיסא מטבח פינת חשיבה תקראי לזה (זכרי דקה לכל שנת גילו)
    במקרה והילד עובר ולא רוצה עברי לחדר ,סגירת הדלת בהדרגה
    אל תראישאת נחלשת ההפך את זו ששלוטת ומחליטה ולא הוא.
    הכיני לו טבלה הורידי לו את הצופרים (צעצועים,ממתקים) הכיני טבלה נסי התנהגות יומית יקבל צופר בסוף היום אפילו מדבקה למחורת הוסיפו עוד יום וככה הלאה
    כחי הכל בהבנה כל גיל מאתגרת בפני עצמו זכרי את יכולה לחנך בדיבור בתנאי שאת עומדת אחרי המילה שלך ואין צורך בצעקות ומכות ברגע שהילד יבין שאת קובעת תחוקים הוא ילמד להקשיב לך
    טיפ אחרון קחי לך יום בשבוע אפילו שעה לפנק לעניק לפרגן לעצך לצבור כוחות חדשיםמקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה עזרת לי מאד שמחה ללמוד מה

לילי
    12/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו