קם בבוקר ספוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קם בבוקר ספוג
    ליאור
    15/12/2011

בני בן שנה ו-3 חודשים.ילד "מתנה"(ללא בעיות שינה אוכל וכו').בשבוע האחרון הוא מתעורר בבוקר ספוג כולו מפיפי וקקי.התזונה שלו לא השתנתה..ארוחת ערב ובקבוק לפני השינה. מישהי אמרה לי שזה קשור לזה שהוא מוריד את השמיכה בלילה..אבל החדר חם והוא לבוש טוב אז קשה לי להאמין שהוא סובל מקור.
    בנוסף,יש לו מעיין התעוררויות קלות בלילה.הוא לא קורא לנו לבוא למיטה ולא באמת בוכה אלא ממשיך לשכב במיטה ובוכה מעין בכי של קיטור..אני אל נגשת אליו ואחרי כמה דקות הוא נרדם חזרה..אבל זו תופעה שאני לא מבינה אותה כלכך(ההתעוררות היא בשעה מוקדמת יחסית,סביבות 12, כך שקשה לי להאמין שזה בגלל חיתול רטוב)
    אשמח להצעות והבהרת בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קם בבוקר ספוג

הוספת תגובה

• קם בבוקר ספוג - תגובה

טובי פלד
    15/12/2011

שלום ליאור
    אפשר לבדוק את התיאוריה על חרדות בזמן השינה.תשארי אתו לילה שלם תשני אתו במטה ותני לו להרגיש אותך כל הלילה.נראה מה תהיה התוצאה.
    ברכות והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבה

ליאור
    16/12/2011

ולגבי החיתול הספוג? זה עיקר המטרד כאן.שמתי לו חיתול במידה גדולה יותר על החיתול הקיים וזה עוזר אבל לא מונע את הבעיה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו