ביות שינה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביות שינה בלילה
    natali
    27/12/2011

היי יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים ופתאום היא התחילה לי לשנות את הרגלי השינה שלה היא נמאת איתי בבית היא לא במסגרת מעון ץ כאשר מגיע הזמן לישון היא לא הולכת לישון לפני שעה 23:30 בלילה אפילו יותר מאוחר וביגלל שהיא גם הלכה לישון מאוחר היא קמה לי יום למחרת בשעה 10:00 עד לפני חודש היא הייתה הולכת לישון לי ב20:30 גג והייתה קמה רגיל בשעה 7:00 איך אני מחזירה אותה למצבה הקודם ומה לא בסדר איך פתאום היא החליפה לי את הסדר אני צריכה ייעוץ דחוףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביות שינה בלילה

הוספת תגובה

• ביות שינה בלילה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    27/12/2011

שלום לך אימא יקרה
    הילדה צריכה מסגרת ברורה, גם אם היא לא נמצאת בפעוטון יש לארגן לה סדר יום קבוע.
    אם הילדה לא קמה בבוקר העירי אותה לכול המאוחר בשעה 7.30 ארוחת בוקר משחק בבית חופשי או איתך, ואחר כך צאו מהבית לפעילות מעניינת וגם כזו שתוציא ממנה אנרגיה- גן שעשועים הוא אחת האלטרנטיבות המועדפות . בגינה גם ניתן לפגוש ילדים בני גילה ולהתחיל לבנות קשרים חברתיים. בסביבות השעה 12.00 חזרי הביתה אכלו ארוחת צהרים יחד ואפשרי לה לנוח לא יותר משעה. לקראת השעה שלוש מצאו שוב תעסוקה שבה הילדה תוכל להוציא מרץ, עדיף עם ילדים נוספים בני גילה. אם יש באפשרותך רשמי אותה לחוג במתנ"ס המיועד לגילאים אלו- בדרך כלל זוהי פעילות ג'מבורי מודרכת. צאי איתה אחת ליום להליכה רגלית על פי כוחותיה. לקראת השעה 18.00 התחילי בהתארגנות לשינה- ארוחת ערב מגוונת המכילה את כול אבות המזון. אמבטיה ארוכה ונעימה, משחק רגוע משותף, סיפור. אל תאפשרי לה לראות טלוויזיה מעל שעה ביום וגם את השעה הזאת חלקי לפחות לשני חלקים. צרי אווירה רגועה והשכיבי אותה לישון במיטה שלה לקראת השעה 20.00
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו