מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביות שינה בלילהnatali27/12/2011
היי יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים ופתאום היא התחילה לי לשנות את הרגלי השינה שלה היא נמאת איתי בבית היא לא במסגרת מעון ץ כאשר מגיע הזמן לישון היא לא הולכת לישון לפני שעה 23:30 בלילה אפילו יותר מאוחר וביגלל שהיא גם הלכה לישון מאוחר היא קמה לי יום למחרת בשעה 10:00 עד לפני חודש היא הייתה הולכת לישון לי ב20:30 גג והייתה קמה רגיל בשעה 7:00 איך אני מחזירה אותה למצבה הקודם ומה לא בסדר איך פתאום היא החליפה לי את הסדר אני צריכה ייעוץ דחוףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביות שינה בלילה - תגובה
ד``ר אורה רבר27/12/2011שלום לך אימא יקרה
הילדה צריכה מסגרת ברורה, גם אם היא לא נמצאת בפעוטון יש לארגן לה סדר יום קבוע.
אם הילדה לא קמה בבוקר העירי אותה לכול המאוחר בשעה 7.30 ארוחת בוקר משחק בבית חופשי או איתך, ואחר כך צאו מהבית לפעילות מעניינת וגם כזו שתוציא ממנה אנרגיה- גן שעשועים הוא אחת האלטרנטיבות המועדפות . בגינה גם ניתן לפגוש ילדים בני גילה ולהתחיל לבנות קשרים חברתיים. בסביבות השעה 12.00 חזרי הביתה אכלו ארוחת צהרים יחד ואפשרי לה לנוח לא יותר משעה. לקראת השעה שלוש מצאו שוב תעסוקה שבה הילדה תוכל להוציא מרץ, עדיף עם ילדים נוספים בני גילה. אם יש באפשרותך רשמי אותה לחוג במתנ"ס המיועד לגילאים אלו- בדרך כלל זוהי פעילות ג'מבורי מודרכת. צאי איתה אחת ליום להליכה רגלית על פי כוחותיה. לקראת השעה 18.00 התחילי בהתארגנות לשינה- ארוחת ערב מגוונת המכילה את כול אבות המזון. אמבטיה ארוכה ונעימה, משחק רגוע משותף, סיפור. אל תאפשרי לה לראות טלוויזיה מעל שעה ביום וגם את השעה הזאת חלקי לפחות לשני חלקים. צרי אווירה רגועה והשכיבי אותה לישון במיטה שלה לקראת השעה 20.00
בהצלחה אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)