יותר מידי שינויים לביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יותר מידי שינויים לביתי
    ליה
    04/01/2012

שלום לכולם,

יש לי בת שהיא כיום בת שנה וארבע ואני בתחילת הריון שני. תאריך הלידה הצפוי הוא בסוף אוגוסט וזה בדיוק הזמן שבו אנחנו אמורים לעבור לדירה חדשה, בעיר אחרת. בנוסף בתחילת ספטמבר ביתי תהיה בת שנתיים ותצטרך להתחיל גן חדש (גם אם נאריך את זמן השכירות ולא נעבור עדין). אני מאוד חוששת שזה יותר מידי שינויים, גם אח/ות חדשים גם מעבר בית ובמיוחד מעבר גן שדרוש לכך הרבה מאמץ נפשי של הסתגלות. מה אני יכולה לעשות? חוץ מלדחות את המעבר דירה, אני לא יכולה לדחות את הלידה או את מעבר הגן החדש.

תודה לכל מי שיכול לעזור ולייעץ.. (ממש דואגת)..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יותר מידי שינויים לביתי

הוספת תגובה

• יותר מידי שינויים לביתי - תגובה

ד``ר אורה רבר
    05/01/2012

שלום לך אימא מודאגת
    אומנם הרבה מעברים שברגע זה כבר מאוחר מדי להציע לך לדחות חלק מהם.
    אז מה עושי
    בדקי האם יש אפשרות שילדתך תתחיל את הגן החדש לאחר פסח או בחודש יולי/אוגוסט, שניהם לפני הלידה, ובדרך זו תצליחי לרווח את המעברים.
    בדקי האם יש אפשרות להכיר ולפגוש לפחות פעם בשבוע, רצוי יותר, לפחות שני ילדים מהגן החדש, על מנת שכאשר תתחיל את הגן בפועל לפחות יהיו שם פרצופים מוכרים.
    • כאשר תתחיל את הגן רצוי שאת זו שתהיי לה זמינה, ומישהו אחר יטפל בתינוק לפחות כאשר ביתך שתהפוך לבכורה תשהה בבית. בשעות האחרות את יכולה להקדיש לתינוק החדש ולמנוחה לאחר הלידה.
    • ללא ספק את צריכה לגייס כול עזרה אפשרית על מנת שהמעברים שעומדים לעברו על כול בני המשפחה יהיו יותר פשוטים.
    בהצלחה ושיהיה בשעה טובה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו