הפרש גילאים בגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרש גילאים בגן
    לנדה
    05/01/2012

שלום,
    בני בן 1.5 נמצא בגן שבו טווח הגילאים הוא בין שנתיים לשלוש, בתחילה חשבתי שיועיל לו הפרש הגילאים הללו - וכך התרשמתי ממנו בחודשים הראשונים - אך לאחרונה אני מגלה כי הוא עצבני יש לו התפרציות זעם ,במשחק עם חברים עומד מהצד ולא פועל כשלוקחים לו דברים אלא רק בוכה ונצמד אלי, ( לפני שנכנס לגן היה לוחמני ולא ויתר על שלו), מתעורר מן השינה בצרחות ובבכי, (מזכיר שמות של ילדים מהגן תוך כדי שינה) , אני די כבולה לגן ובחרתי את הגן הנ"ל כיוון שהוא קרוב לבית הסבא שמוציא אותו כל יום ושומר עליו עד שאני חוזרת מהעבודה ואין לי סידור אחר.אני חייבת לציין שהוא ילד מפותח לגילו גם מבחינה מוטורית וגם מילולית. מדבר ומספר (מי הרביץ, מה אכל במה שיחק.
    האם הפרש הגילאים יכול להזיק לו? ואיך אני יכולה לעזור לו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרש גילאים בגן

הוספת תגובה

• הפרש גילאים בגן - תגובה

טובי פלד
    05/01/2012

שלום לנדה
    במדה ולא יצליח בכלל לשחק עם ילדים אחרים ,יפגע בטחונו העצמי.אולם אם ימצא חבר אחד לשחק אתו זה יהיה בסדר. בהמשך כשיחבר לילדים בגילו יחזור אליו הבטחון העצמי.עודדי אותו לשחק עם ילדים ברמה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו