הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה
    עמית
    16/01/2012

שלום.
    בתי בת חודשיים וחצי ויש לי שתי שאלות.
    1. אני מנסה כבר שבוע לשנות לה הרגלי שינה, ז"א שאני משתדלת לקלח אותה בערב ומשם להאכיל ולהשכיב לישון . בפורום אחר נאמר לי כי זה עוד מוקדם להרגלי שינה ואני גם מרגישה את הקושי כי יש תמיד התקפת גזים בשעות האלה. מה דעתתכם? מוקדם? לחכות קצת?
    2.בימים האחרונים בתי אוכלת קצת משונה אחרי ששבוע שעבר עברנו קפיצת גדילה .. פעם 120 מ"ל ופעם אחרי 40 מ"ל!לא ברור לי מה השתנה . איך אני מאריכה את מרווח בין הארוחות ? כרגע אוכלת כל 3 שעות בדר"כ.

תודה רבה!
    עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי שינה

הוספת תגובה

• הרגלי שינה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    16/01/2012

שלום לך אימא יקרה
    בנוגע לשאלה הראשונה אכן זה מוקדם מדי לצפות להרגלי שינה . יחד עם זאת שאת מרגילה אותה למקלחת בערב , האכלה והשכבה במיטה. יחד עם זאת אל תצפי שמרגע זה יעבור על כולכם לילה שקט. התינוקת עדין פעוטה ומערכות הגוף שלה מתרגלות למציאות החדשה. הרבה סבלנות ועזרה יסיעו לך.
    בנוגע לשאלה השניה אני מציעה לפנות להתיעצות בטיפת חלב או לפורום אחר העוסק בתזונת תינוקות/ילדים
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו