בן שנה ותשעה חודשים עושה דווקא,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ותשעה חודשים עושה דווקא,
    צליל
    16/01/2012

שלום חוזרת בשנית אליכם, לפני כמה זמן רשמתי שהבעיה היא להחליף טיטול עדיין זה קיים ואני מנסה בכל כוחותי להיות סבלנית כלפי הילד, מעבר לכך, בני בן שנה ותשעה חודשים, מדברים על אותו ילד, כשהייתי מביאה אותו מהגן תמיד בבית היה מנשק מחבק, שמח לקראתי, כיום גם אבל שונה, בזמן שמשתולל עלי ומחבק נותן גם סטירה מצלצלת, אולי אני אשמה כי אני גם נתתי לו בטוסיק וביד ,ואני יודעת שאסור, ובכיתי בלי סוף,אבל הילד מתנהג ממש כשובב, עושה דווקא בכל דבר אם זה אוכל אני צריכה שעה להסתובב איתו, בחדר, בסלון במטבח שיטעם טיפה ממה שהכנתי, בעגלה 5דקות, בכיסדא 5, דקות, בספא דקה ויורד, איך אפשר לעזור לי כדי שבני יאכל טוב,וברוגע? בגן מסבירים שאוכל בסדר גמור, הסברתי להם ואמרתי שאבוא בהזדמנות לראות איך בגן מתנהג ללמוד מהם כלים איך להתנהג איתו, מה דעתכם?(השלט, כפתור של מזגן של טלויזיה 100פעם מכבה, אומרים לו לא, עושה עוד יותר גרוע,בבקשה עזרה, אולי אני לא בסדר כאן, תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנה ותשעה חודשים עושה דווקא, - תגובה

טובי פלד
    16/01/2012

שלום צליל
    את צריכה יותר סבלנות והרבה יותר סבלנות. יש לך ילד אקטיבי .כך הוא נולד את צריכה לשמור עליו שלא יפגע העצמו אבל חוץ מזה הוא יכול להשתולל ולאכל בתנועות. תני לו הרבה פעילות והרבה תנועה זה מה שהוא זקוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לטובי לגבי שאלתי

צליל
    17/01/2012

בוקר טוב טובי, זה רגיל שילד בגילו לא יושב כמו שצריך בשולחן עם כיסא? ואוכל 2ביסים נעלם לחדר, חוזר, אוכל, נעלם למטבח? למה שלא ישב ויאכל יפה? ניסיתי לכבות את הטלויזיה להדליק משהו לעשות, אך לא, טוב אם אתה אומר שככה זה, לא חשבתי שצריך ככה להיות,אוקי יש לי ילד אקטיבי, מקווה מאד שלא היפרקטיבי, וכשזורק חפצים על הטלויזיה, או פתאום מתוך נשיקה מרביץ נותן סטירה, זה שאלות ששאלתי ואני מחפשת עזרה, מה אז אני עושה?איך אני מתמודדת? בבקשה תרחיבו בנושא,אני לא סתם כאן,ואם איזה משחקים כדאי לשחק איתו? שיהיה טיפה, איתי במשחק לא רק ישתולל, קוביות וכו לא מעניין בקושי משחק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לטובי לגבי שאלתי - תגובה

טובי פלד
    18/01/2012

שלום צליל
    הילד שלך מאד אקטיבי , אולי היפר אקטיבי אני לא יודעים זאת עכשיו.
    יחד עם זאת יש לו תגובות תוקפניות ואימפולסיביו.
    לבי האוכל זה לא נורא קצת אי סדר. לגבי המכות אחרי הנשיקות את צריכה לומר לו בתקיפות . כך לא עושים לא נותנים מכות לאמא.
    נשיקות כן מכות לא.
    ואם לא רוצה לשחק במשחק כלשהו לא להכריח אותו . לתת לו הזדמניות להרבה משחקי פעילות ופעולה.
    אולי אפילו להזמין ילד יותר גדול בן, שישחק אתו במשחקי בנים .
    כל מה שאת רואה אצלו כעת זו תוצאה של רמת פעילות גבוהה.
    צריך הרבה סבלנות ואיפוק.איפה שצריך לשים גבולות ברורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו