הרגל של בכי כל בוקר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגל של בכי כל בוקר...
    קונצי
    20/01/2012

שלום, הילד שלי בן שנה ועשרה חודשים. מזה זמן רב, כשהוא מתעורר בבוקר, הוא מתחיל לבכות וליילל בלי סיבה מיוחדת. זה פשוט הפך להרגל קבוע. בנוסף, בימים שהוא לא בגן והוא מתעורר משנת הצהריים - גם מתעורר בבכי (שאלתי בגן, ואמרו לי שכשמתעורר משנת צהריים שם אינו בוכה).
    מאוד קשה ומעצבן כל הבכי הזה על הבוקר. ניסינו דרכים רבות: בנועם ובחיוך, באסרטיביות, ניסינו להתעלם - אך שום דבר לא ממש מצליח.
    ניסיתי אפילו לדבר איתו בערב שלפני, ברגע של נחת, על כך ש"הוא ילד גדול, ואין סיבה וצורך לבכות על הבוקר.... וכשאתה בוכה, אנחנו לא מבינים מה אתה רוצה...".
    אני חושבת שאנחנו מאוד יצירתיים בניסיונות שלנו, אך שוב, ללא הועיל.
    נודה לעצה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגל של בכי כל בוקר...

הוספת תגובה

• מישהו??

קונצי
    20/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגל של בכי כל בוקר... - תגובה

טובי פלד
    21/01/2012

שלום קונצי
    במהלך השינה המוח עובד בצורה קצת אחרת .הוא מעבד חוויות של היום ועולים בו פחדים . לכן בזמן השינהאדם יכול להרגיש לא טוב . רוב החלומות הם חלומות רעים.
    לדעתי המוח מייצר חרדות וכשמתעוררים בוכים. אל תיתיחסו יותר מדי לבכי הזה . זה יעבור עם הזמן .
    אל תיתיחסו בכלל לבכי שום דיבור שלכם לא יועיל כי זו פעילות אוטומטית של המוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו