גמילה מטיטולים בת שנה ו9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים בת שנה ו9 חודשים
    אביטל
    11/02/2012

שלום רב,

ביתי בת שנה ו9 חודשים והתחלנו בתהליך הגמילה לפני שבוע וחצי, היא לא הסכימה בשום אופן,לעשות צרכים בסיר והיית מתאפקת שעות(3 שעות עד שאין ברירה והיתה עושה בתחתונים). קנינו אסלון לילדים, והיא עושה באסלה כרגע רק פיפי ומבקשת לסירוגין ללכת לשירותים(כמובן שלפעמים היא מפספסת, ולפעמים אני מושיבה אותה על האסלה ואומרת עכשיו עושים פיפי וברוב המקרים זה אכן קורה).

הבעיה מתחילה בעשית הקקי, גם כאן לסירוגין היא מבקשת, אבל בשום אופן היא לא מוכנה לעשות באסלון, אלא רק בתחתונים.

האם להפסיק את הגמילה או להמשיך, לא ממש יודעת מה לעשות ואני מאוד מפחדת ליצור אצלה התנגדות כל שהיא שתוביל להתאפקות מקקי.

רציתי להוסיף כי לפני הגמילה, כשהיית עושה צרכים בטיטול, היא היתה מתיישבת על הסיר ואומרת שהיא עושה את הצרכים.

תודה מראש,
    אביטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

אביטל
    11/02/2012

היא גם עשתה בתחילה הגמילה פעמיים פיפי בסיר ומאז החלה ההתאפקות, מה שהוביל אותנו לאסלון לילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מטיטולים בת שנה ו9 חודשים - תגובה

ד``ר אורה רבר
    12/02/2012

שלום לך אימא יקרה
    אני הייתי מפסיקה את תהליך הגמילה. הילדה עדיין מאוד צעירה ואין צורך ללחוץ עליה. אם היא מבקשת ללכת לשבת על האסלה, הורידו את החיתול והושיבו אותה שם, אם לא שתעשה בחיתול ,ללא כול מילה מצדכם. מחליפים וממשיכים כהרגלכם ללא שום מילות ביקורת או חבל.
    יחד עם זאת אל תאפשרו לה "לטרטר אתכם" אם ביקשה ולא עשתה תוך חמש שש דקות החזירו את החיתול ואל תושיבו אותה לפחות במרווחים של מחצית השעה. על מנת שלא תהפוך את תהליך הגמילה לאמצעי למשיכת תשומת לב ההורים.
    בהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו