קושי בפרידה מאבא בגן בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בפרידה מאבא בגן בבוקר
    דידי
    16/02/2012

שלום,
    בני בן אוטוטו בן שנתיים ונמצא בגן מתחילת השנה (ספטמבר), ולו זו השנה הראשונה בגן. ההתאקלמות הראשונית הייתה סבירה ולאחר כשבועיים שלושה היה נפרד באופן סביר מאבא, שהוא זה ששם אותו בגן כל בוקר.
    בחודשיים האחרונים הוא מאוד מתקשה להיפרד מאבא, נצמד לרגל ומתחיל לבכות, עד שאחת המטפלות לוקחת אותו ומסבה את תשומת ליבו למשהו אחר, ולאחר טקס פרידה קצרצר אבא יוצא במהירות מהגן, לעתים כשהילד עדיין בוכה.
    עלי להוסיף שבבית יש עוד תינוק בן תשעה חודשים (ההפרש בינהם שנה וחודשיים), וההתנהלות בבית סבירה לחלוטין, יש חלוקה בתשומת הלב בין שניהם והוא אינו "מקופח" כלל. כשהוא יוצא עם אבא מהבית לגן, אני (האמא) והקטן כבר מזמן לא בבית.
    ממש בקרוב אני אמורה להכניס את הקטן למשפחתון וזמני יהיה מאוד מאוד קצר בבוקר ואני חוששת שהמצב יורע. אאלץ להיות עם שניהם בבוקר...
    מה אפשר לעשות כדי לעזור לו בקושי שלו בבוקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עלי להוסיף...

דידי
    16/02/2012

במהלך היום מתנהג בגן יפה מאוד, לדברי המטפלות. וגם כשאני אוספת אותו בסוף היום הוא בסדר גמור, ולא נראה כי יש לו איזו רתיעה מהמטפלות או משהו כזה. גם בבית מדבר עליהן בנימה חיובית.
    היה חשוב לי לציין זאת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלי להוסיף... - תגובה

טובי פלד
    16/02/2012

קונצי היקרה
    תמשיכו אותו דבר . להיפרד מאבא בגן בבוקר. היא פיתח חרדת נטישה מסוימת . אבל היא תעבור ללא נזק . גם לא צריך את הטריק של הסחה. פשוט להפרד. עניינית.
    זה יעבור ללא נזק.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו