תינוקת שמרביצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שמרביצה
    נעמי
    19/03/2012

שלום, יש לי תינוקת בת 11 חודשים. היא אחות קטנה לילדה בת 4.5. יש לי בעיה איתה שהיא מרביצה כל הזמן ברגע שאחותה מתקרבת אליה היא מזיזה את הידיים תנועה של הרבצה. גם כאשר אני לוקחת אותה ממקום מסויים או מנסה להרדימה היא מרביצה. מה לעשות? ניסיתי להחזיק לה את הידיים ולהגיד לה שלא מרביצים ולהראות לה תנועת ליטוף אך זה לא עוזר. ביתי הגדולה מאוד עדינה וכל הזמן היא מקבלת מכות. מה לעשות? בנוסף לפני השינה היא צורחת... מאוד קשה להרדימה היא בוכה חצי שעה לפני שנרדמת. מה לעשות גם אם זה בבקשה? תודה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת שמרביצה

הוספת תגובה

• תינוקת שמרביצה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    24/03/2012

שלום לך אימא יקרה
    אכן יש למנוע מביתך הצעירה את האפשרות להרביץ. ניתן לעשות זאת באחיזה עדינה של הידיים, (כפי שאת עושה), ויש להוסיף בקול סמכותי את המשפט: "אסור להרביץ" או "אני לא מרשה להרביץ".
    אני לא מוצאת טעם להוסיף לכך את תנועת הליטוף.
    יחד עם זאת לאורך כול היום יש להרבות בגילויי חיבה ועידוד כאשר היא מתנהגת כיאות.
    בנוגע לשינה: נסי להשכיבה לישון כאשר היא עייפה, לאחר אמבטיה חמימה וגילויי חום ואהבה כלפיה, היפרדי בחיבוק ונשיקה, רצוי להצמיד אליה חפץ מעבר- בובה, חיתול , שמיכה רכה משהו נעים לישון איתו. אם צריך הישארי לידה עד שתירדם.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו