שאלה של חינוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה של חינוך
    אורנה
    24/03/2012

שלום,
    לי ולחברתי יש בנות בגיל שנה וחצי +-.ייש ביננו הבדלים(מן הסתם) בחינוך הבנות- אני די מחליקה דברים והיא יורדת לפרטים- ומהי הכוונה? - למשל כשהבת שלי נופלת אני לא ממהרת לרוץ( אם זו כמובן לא נפילה רצינית) אני אומרת לה - נפלת - קומי ( אם היא מתייחסת לנפילה - כי ברוב הפעמים היא קמה לבד וומשיכה בעיסוק שלה. לעומת זאת - בגישה של חברה שלי - מכל נפילה יש חיבוק ונשיקה ו"אויי אוי אוי" וכו' וכו.. - גם בנפילה לא "קריטית") . זו דוגמא אחת אבל - ההבדל מתבטא בכל תחום כמובן ז"א - אצלה מכל עיניין- לטוב ולרע יש סיפור גדול אחרי המעשה- או תוך כדי ואני פחות מתייחסת לדברים ברעש- ( חוץ ממה שצריך- כמו פפיפי ראשון בסיר או כל צעד ראשון וחיובי שנעשה .
    השאלה שלי היא האם אני נוהגת לא בסדר- האם היא מקבלת פחות יחס - האם היא תלמד לא להתייחס לדברים שקורים לה. - יש לי לפמים קצת ייסורי מצפון .מהי הגישה שתתן לה יותר ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של חינוך

הוספת תגובה

• גם אני רוצה תשובה...!

אורנה
    25/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו