קיבעון בילד בגיל 2.9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבעון בילד בגיל 2.9
    לילך
    05/04/2012

שלום רב,
    יש לי ילד מקסים אך מקובע
    הקיבעון מתבטא יותר בדברים פיזיים כמו למשל
    אם עשיתי לו קוקו בראש בצד ימין והוא רגיל שאני עושה בצד שמאל אז הוא בוכה עד שאחליף לו צד.
    אם עשיתי לו שוקו בכוס מסויימת ואני מנסה להחליף או שאין לי את אותה כוס שרגיל בה הוא מסוגל להעיף עם השוקו על הרצפה ולעשות תנועה של רוצה להכות אותי
    בגדים -בבוקר לגן יש לו דברים מסויימים שמוכן ללבוש ושוב אם אני מחליטה לשים לו משהו אחר הוא עצוב ובוכה מאוד .
    הוא בן בכור ואח לאחות בת 1.4 ,השאלה שלי היא האם הקיבעון הזה נותן לו ביטחון ואני צריכה לספק לו את הצורך הזה ?כי יש גבול מאוד דק שאני מרגישה שזה יותר מידי
    וזה כמובן יוצר קושי בבית .
    אציין ואגיד שחוץ מזה הוא נשמה מקסימה וילד טוב,ותרן ,חם,חכם ,אח טוב ואני אמא שלומדת הרבה על חינוך ילדים ואיך לעשות הכל בשמחה ,יש לי קשר נהדר עם הילד והרבה שיחות הכנה ומגע .אשמח לקבל עיצה טובה או תרגילים למתן את הקיבעון כי אני רואה שזה קשה אפילו לילד מבחינת התמודדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיבעון בילד בגיל 2.9

הוספת תגובה

• קיבעון בילד בגיל 2.9 - תגובה

טובי פלד
    07/04/2012

שלום לילך
    קיבעון זו בעיה שהרפואה לא מצאה פתרון תרופתי. אולי ילדך יצא ממנה בעצמו.זה די קשה לטפל בזה ולוקח הרבה זמן והרבה משאבים.כשהילד לא מקבל את מה שהוא רוצה ,הוא מגיב בתוקפנות.בגדול הטיפול הוא לא לתת לו את מה שהוא רוצה. זה תלוי גם בסיטואציה, בזמן ובמקום.אם לא מטפלים בזה בזמן זה עלול להתפתח למיגבלה רצינית ביותר.זה דורש לדעתי טיפול פרטני.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו