כניסה לגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן
    סמדר
    07/05/2012

יש לי בת מקסימה בת כמעט 3
    ילדה נהדרת באמת ! חשוב לציין שלפני 4 חודשים נולדה לה אחות ולפני חודש נגמלה ממש בצורה מדהימה מטיטולים, שניהם (עם הרבה סבלנות מאיתנו והכלה) עברו בצורה נהדרת.
    יש לי דילמה כיצד לנהוג איתה בבוקר כשאנו באות לגן.
    כשאנו נכנסות לגן היא ישר "כועסת" על הגננות ולא מוכנה להגיד בוקר טוב (לא מרוע אלא שבראש שלה היא אומרת רק כשהיא מסיימת את האוכל שהביאה...) אח"כ מאוד קשה לה שילדים מתקרבים לעגלת אחותה, היא שומרת עליה כמו לביאה... כועסת עליהם ולא נותנת להתקרב / לגעת / להציץ... אני אומרת לה שאני רואה שהיא שומרת על התינוקת אבל היא צריכה להסביר יפה וכמובן לא להשתמש ביידים אלא במילים.
    גם אם מתקרבים לאוכל שלה אותו סיפור, למרות שהיא יכולה לכבד ולהתנהג יפה, אני מרגישה שכל הכניסה לגן קשה לה והיא מרגישה צורך לשמור על האוכל ואחותה בחירוף נפש...
    היא נפרדת יפה מאוד ואין לה בעיות בתחום הזה
    כיצד לנהוג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה לגן

הוספת תגובה

• כניסה לגן - תגובה

טובי פלד
    07/05/2012

שלום שגית
    אני מציע שלא תעשי כלום ולא תגידי כלום .היא מגינה על האנשים הקרובים אליה ועל הדברים שלה.
    בסוך היום את יכולה לדבר אתה ולשאול אותה למה היא מתנהגת בצורה כזאת ולהסביר לה שזה לא נחוץ.
    תני לה לשאת בתוצאות של המעשים שלה. כך היא תלמד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סמדר
    07/05/2012

תודה, אני מאוד נהנית לקרוא את התגובות שלך ולומדת מהן המון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו