מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 3-עזרה דחופההילה30/05/2012
שלום רב,
יש לי ילד בן 3 וילדה בת 4 חודש.בני מתנהג בצורה לא יפה כאשר הוא לא מקבל משהו,לדוגמא:היום חזרנו מהגן והוא רגיל שאחרי הגן עושים משהו או הולכים לאנשהו והיום החלטנו להיות בבית.בעקבות זה הוא התחיל לבכות ולצרוח ולדבר לא יפה(לאחרונה הוא אומר :"את קקי")בעלי ואני הכנסנו אותו לחדרו כמובן עם הסבר אבל הבכי רק גבר והוא המשיך שעה שלמה לבכות ולדבר במילים שציינתי,זאת רק דוגמא אבל כאשר הוא לא מקבל מה שהוא רוצה בכלליות הוא אומר את המילים האלה ולעיתים גם זורק דברים.אני רוצה לדעת כיצד אני צריכה לנהוג כאשר הוא מתנהג כך,האם להושיב בחדר בפינת מחשבה או האם להתעלם מהמילים,אני אובדת עצות והבעיה היא שכל פעם אני מנסה משהו אחר וכלום לא עובד!.אציין כי עם האחות החדשה הוא בסדר,עוזר לי ודי מראה אהבה,בגן הוא גם בסדר בדר"כ
אשמח לעזרה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קצר
הילה30/05/2012בקשר למילים הלא יפות שהוא אומר:את קקי או את פיפי זה כבר למעלה מחודש ובהתחלה הייתי מסבירה לו שזה פוגע ולא יפה לדבר כך ושאם הוא כועס הוא יכול להגיד:"אני כועס",זה לא עזר. הדבר היחיד שאיכשהו עוד קצת עזר זה שפעם אמרתי לו שאני אשים לו חריף בפה אם הוא ידבר כך וזה גרם לו לפחד ואז הוא היה נרתע קצת..אבל הבנתי שזה לא נכון לגרום לילד לפחד ולכן הפסקתי אז עכשיו או שאני מתעלמת או שאני שמה אותו בעונש בחדר,בקיצור אין דרך אחידה ואני לא יודעת מה נכון לעשות במקרה כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה....
הילה02/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר - תגובה
טובי פלד03/06/2012שלום הילה
ילד שלא מפחד מההורים עושה ואומר מה שהוא רוצה.
ללא פחד ילד יגדל להיות מפלצת תלוי במבנה המולד שלו.
את חייבת לדבר אתו בתקיפות ולהעניש אותו אם הוא ממשיך לדבר בצורה כזאת. אל תפחדי הוא לא יפגע מזה לאורך זמן אבל ילמד לציית לך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כל כך עוזר להעניש..
הילה03/06/2012תודה על התגובה,ניסיתי כמה פעמים להעניש אותו,פעם אחת לא לקחתי אותו איתי לטיול והוא נשאר בבית וכמה פעמים אני שמה אותו בחדר אבל הוא כל שניה יוצא,מה אני אמורה לעשות?אני מרגישה שזה לא עוזר להעניש אותו,מצד שני הוא חכם מאוד והוא מבין כמה זה משפיע עלינו כאשר הוא מדבר כך. לדוגמא היום בבוקר הוא לא רצה את הבגד שבחרתי לו,אמרתי לו שהוא צריך להתלבש ויצאתי מהחדר בלי להיכנס לזה יותר מדיי ואז הוא ראה שאני הולכת כעס ואמר שוב את המילים האלה,אז אני שאלתי אותו "יש לך קקי?"(מעין התעלמות),זה גורם לו להבין שאני לא מתייחסת ואז הוא יורד מזה מהר(לרוב),השאלה אם זה בסדר לנהוג כך.ואם לא ?כיצד אני אמורה להענישו אם אני צריכה לשלוח אותו לגן בבוקר ואנחנו ממהרים,האם לא לתת לו שוקו שהוא מאוד אוהב זה בסדר כעונש כי לי זה כואב לשלוח אותו בלי לשתות..אני ממש זקוקה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כל כך עוזר להעניש.. - תגובה
טובי פלד03/06/2012שלום הילה
זה בסדר גמור לשלוח אותו לגן בלי שוקו.העונש הטוב ביותר הוא התעלמות .לא להתרגז אבל להתעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)