מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאפקות בעשיית הצרכים במעוןאוריה04/06/2012
שלום,הבן שלי בן 3 וחודשיים עוד מעט ועובר אחרי החופש הגדו לגן העירוני. ,בבית הוא עושה צרכים בחופשיות,גם בסיר שלו,גם לפעמים בישיבה עם ישבנון באסלה,וגם לעיתים עוזרים לו לעלות על שרפרף והואעושה פיפי בעמידה כמו בן.
העניין הוא שבמעון היה שלב של פיספוסים רבים,והמטפלות אמרו שנראה שהוא לא מבין מה רוצים ממנו שהולכים איתו לשירותים.והיה פער מאוד גדול בין מה שבבית ומה ששם.
מאז המצב נהיה הרבה הרבה יותר חמור,כי הוא פשוט לא מפספס ,וגם לא עושה בשירותים,וגם אפילו בתיתול ששמים לו בשנת הצוהריים(התיתול נשאר יבש). ומה שקורה שבסיכום עם המנהלת ,אני נכנסת איתו בבוקר ושאני באה לקחת אותו ,ורק שאני על ידו הוא עושה בשירותים של המעון.(שאגב השירותים שם ממש מתאימים לו ולמידותיו וזה יותר קל מהבית אפילו),אבל הוא פשוט מתאפק כל היום ולא משחרר ,ורק איתי הוא עושה,אני יודעת שזה מצב לא בריא להתאפק כל כך הרבה שעות מה עליי לעשות??? זה הרי עניין פסיכולוגי אצלו ,כי בבית הוא עושה חופשי,ואני חייבת לציין ששם יש צוות גדול,וכולן מנסות ללכת איתו וכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאפקות בעשיית הצרכים במעון - תגובה
ד``ר אורה רבר20/06/2012שלום לך אימא יקרה
בהחלט נראה כי בנך מבין מה עליו לעשות, הוא בשל לגמילה ולהתאפקות במעון יש קשר ישיר לתגובת הצוות ל"פספוסים".
בכול מקרה הייתי מבקשת את צוות המעון לא לשאול אותו ולא לעסוק כלל בנושא עשיית הצרכים. בתחילת ספטמבר הוא מתחיל גן חדש – אני מבינה שתהיה איזושהי תקופת מעבר, ובתקופה זו הוא יהיה איתכם וסביר להניח כי יעשה את צרכיו כנדרש.
ביום הראשון בגן כאשר את נשארת איתו הראי לו את השירותים בגן , תאמרי לו שהוא כבר ילד בוגר, וכול הילדים הבוגרים בגן עושים את הצרכים בשירותים בדיוק כפי שהוא עושה אותם בבית
אל תוסיפי, את תעשי מהנושא עניין.
חכי לתגובה מהגננות, אל תזמי בעצמך שיחה בנושא.
כאשר לא יהיה לחץ בנושא עשיית הצרכים סביר להניח שהנושא יסתדר.
בהצלחה אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)